NyomDet blev inget handlade till mig själv idag. När jag var uppe i Vällingby så blev det en till Packman-sparbössa och två klänningar till små flickorna. Hämtade även ut biljetterna  till Magnus Betnérs gig på China teatern nu på söndag! Jag och syster går så det kommer bli bäst.

Imorgon får vi se vad dagen bjuder på. Ser ut som planerna blivit lite omkastade men ett som är säkert är att det blir grillning med Syster, svåger, systerdöttrar och Fajbroj Ras-mus~ Ye farbror och farbror, han är 5 år äldre än mig men kallar hanmig lill-skit så. Ne ska ta och sova nu! Natti!

Gårdagens konsert


BowshickaBowbow

Godmorgon! Klockan är nu 12.30 fantastiskt va? Min kära katt har levt ett sådant liv i natt att jag inte kunde somnna fören runt klockan tre så när väckarklockan ringde stängde jag instinktift av den. Extremt dåligt gjort men så fick det tydligen bli. Kan absolut inte neka att det var skönt om inte annat.

Ska snart rulla ner till vällingby för att handla på mig lite smått och gott till middagen ikväll. Fläskfile är fina grejer de vettu. Fast jag kanske lässnar och gör en jätte gryta Curry istellet! Det är inte ovanligt.

Nu när mobilen ligger på synkronisering så blir det Vällingby utan den. Rätt skönt ändå!

The baseballs

Hemma efter en sådan jäkla underbar konsert! Fy fan vad the baseballs är bra live! Tyvär så körde de låtar som inte släppts på singel eller skiva än som var hur jäkla bra som helst.De har lagt till några mer smöriga sånger och även orginal som de skrivit själva, och även det rockade mina sockor.

För att summera det hela så var det frillor, skjortor, stämsång, stundvis mjukhet, asröj, nya låtar och publikflört! Riktigt bra grabbar!

Dagen as it meant to be

Ush, Idag är en dag med mycket ståhej. Nu bå morgonen vid 8.30 sätter sig alla sveriges första års elever på gymnasiet ner och skriver den skriftliga delen i det Nationella provet i engelska. Vi har 80 minuter på oss att skriva ner något vättigt om ett ämne vi får i handen. INTE PEPP! Ingen slags elektronisk apparatur får heller användas. Så inge musik för mig. Sämst

Efter detta helvettes maraton får vi väl se om vi hinner med någon matte. Det bör vi egentligen göra men man kan aldrig räckna med det. (Badom PSHYY!) Sen bir det att göra klart väskan på hantverken, skriva ut sitt CV på skolans datorer och sen springa ner till en känd butik här i sthlm som sökte personal. Sprang på erbjudandet igår och de sa att "Kom in, lämna bara ett cv och lite lätt snack så kan det leda till direkt anställning." Håll tummarna för mig nu.

Börde dock desperat försöka tvinga mig själv till att åka hem emellan detta sökande och konserten ikväll. Kommer bli awesome! Vet att i alla fall Felix ska dit och han såklart. Varför får jag alltid sådant extremt obehag när jag vet att jag till 80% chans springer på mitt ex? Nej ush.

Ska plocka ut byxorna ur torktummlaren nu.

Hur?

Hur skulle du reagera om texterna var till dig?

Lite update

Godmorgon! idag blir det en seg dag men liksom att jag börjar sent så slutar jag tidigt, så det är otroligt skönt. Råkar ut för pogramråd och läxförhör i matte idag men det är inte hela världen faktiskt.

Hoppas på att det blir fint väder ute i eftermiddag. Hade tänkt dra oscar upp på johanelundstippen för att fotografera honom. Känns som det var jättelänge sedan jag fotade så det blir ett projekt i sig.

Lider lite av skrivtorka + at jag har rostbiff mellan tänderna som måste bort innan man vinglar ner till tunnelbanan. So long!

Lady justice

Looking up in to the night sky.
Looking up and start wondering why.
Where in this world should I start to search?
Where should I start my research?

At first I must start to decide.
Who I want to be by my side.
Are you the one I'm trying to find?
And don't forget that lady justice is blind.

Blind as she weighs the sins of our lies.
Right in the moment our world start to die.
Who will go to heaven, who would go to hell.
She is the only one who can tell.

Did we make the right choices?
Did we walk right the path?
We all will stand victims of our own world wrath.

Take my hand and lets walk away.
Away to a more beautiful day.
It may lay to far from our sight.
But with calm also comes fright.

Fright of what our lady would say.
If she finds out about that day.
The day we together stand before her.
That is a thing she wont prefer.

That day I have taken one of her owns.
One of the ladys sons.
To lose him to the world of mystic.
To tell her that it's time to get realistic.

She will understand that not every deed can be weighted.
That's a fact she has always hated.
My Lady justice, the blind and fair maiden.
She must let those to go all way to heaven.
-Av Rebecca Oscarsson


Bappaaaa

I fredags var det verkligen inte min dag. Lyckades tappa bort mitt pennskrin med dyra pennor till mönsterkonstruktionen, mina nycklar och mina hörlurar till telefonen. Kan vara därför det inte blev så mycket uppdatering för att jag var så jävla snorförbannad på mig själv. Men vafan. Nu är det en ny vecka och nya tag ska tas.

Idag har vi två lektioner med en lång lunch i mellan. Skönt! Kan ju knappast påstå att varken engelskan eller Hantverkstekniken är så himmla ansträngande. Vilket påminner mig att jag inte får glömma tyg helvettet. Så.

Det kommer nog bli en fin dag. Ska kanske plocka med kameran fast utan mongo objektivet. Orkar jag det? Osäkert. Idag blir det iaf 08.58 tåget med herr Myrberg. Så dax att rulla mot en ny dag.

Tjolahopp!

Veckan som kommer

Åter en otroligt lugn dag. Har plockat undan lite här hemma och sätt lite på film. Det har varit skönt att ha en hemma helg helt utan några planer eller människor faktiskt. Ibland så måste man ta hand om sig själv och det är vad jag har gjort denna helg.

Så nu när man har laddat upp batterierna så är det bara kasta sig ut i en ny vecka med nationella prov, konsert, eldning på valborg (Kom till Ulvsundaparken och kolla!!) och så "Kropp och själsmässa" i solna. Riktigt händelserik vecka väntar alltså.

Written in your stars

Siting on the computer or just wandering around.
She waits for the telephone to just do a single sound.
A text message, a phone call or just a face book update.
Wondering constantly if he will get the bait.

How can you be so stupid she thinks, why does she even try?
How can she know that he will look her way? How can she catch his eye?
She has almost been to obvious, doesn't he understand?
Must she walk alone trough the magic of this beautiful land?

She stop herself and putting down her glass.
Looking at the clock and realizing that she's late for class.
Running up those stairs, trying not to be late.
She wondering if this just isn't fate.

It may not be written in the stars.
But she wont stay behind this bars.
She may be bold and jump in to things.
But she cant just wait and see what the future brings.

As the nerd she is she depends on what it says.
That the one who's waiting, oh bullocks that doesn't work this days.
She know that they are different in every singe way.
but opposites attract they often even stay.

Stay for forever, oh that would be nice.
Naive as she is, she doesn't need to hear that twice.
Born in the element of fire she's the lead in her sign.
That's why this air born boy maybe, for her be first in line.

He waits in the other side of the circle calm and quiet.
Almost waiting for the girl on the other side to start her riot.
He can wait, because he isn't sure.
Sure if she is the girl he's heart is screaming for.

He always know that you have to think.
Before you get to serious with these things.
That's why he's amazed with this little girl.
She's one in a million, a beautiful pearl.

But just to be certain that it isn't just a fling.
He waits for her actions, and see what she begins.

Its a dangerous game your playing my boy.
She isn't going to let you play her like a toy.
You must run pretty fast, this is a girl with horns.
And don't sit and say that you haven't been warned.

Because you are the wind who can light up the fire.
And that can bring what your heart desire.
A girl who's different, a women from mars.
Just look up in the sky and see if she is written in your stars.

-Av Rebecca Oscarsson

Uppdate

Den här dagen har kännst ganska menignlös då jag verkligen inte fått något vettigt gjort, men det har varigt skönt. Har spenderat lite kvalitets tid med min katt och det kanske låter konstigt, men jag har inte varit hemma så mycket på senaste tiden. Så idag var det han och jag och det behövdes för den lille kelsjuke jävlen.

Ber även om förlåtelse för den urusla uppdateringen igår. Dock så känner jag att jag vill inte sitta och uppdatera på datorerna i skolan. Har väl inte haft så mycket att uppdatera om heller? Träffade väl i och för sig Hugo igår vid odenplan och gick sedan till gammla stan och satt och diskuterade saker mellan himmel och jord på Cafe Kladdkaka i gammla stan för att sedan vandra vidare till skanstull. Orkade dock inte följa med och drika te med hans föräldrar då jag kännde att ajg behövde röra mig hemmåt, sry för det sötnos!

Kommer nog inte hända så mycket mer idag vilket jag är helt ok med fatiskt. Kommer lägga upp en text lite senare som jag suttigt och fnulat på idag. Hoppas ni tycker om den!

Nu blev bloggen fin

Men än ska det tillkomma förändringar, rosa blev fint men det är väldigt... inte jag.
Så bort ska det... Någon dag..

Mormor ska vara tyst, jäg tänker lyssna på mamma!


Glee

Två nya avsnitt av en av mina favorit serier har släppts, nämligen Glee. Som vanligt så överaskar de en med låtvalen och gör bra låtar till helt fantastiska. Sitter och loopar avsnitt 14 och 15. De får en att tänka mer efter vad de faktiskt står i låttexten. Som tex låten jag la in i förra inlägget. Just listen.
Lite klagande

Det var ju inte riktigt såhär jag hade planerat min dag. Har praktiskttaget legat i sängen och halvsovit hela dagen hittill soch klockan är 16:30. Vad i helvette och det som är strålande sol ute. Tror det har lite med att göra att det jag planerat blev väldigt inställt och därför ledsnade jag lite på livet. Oscar är i Sala, Emma är pank och jag har absolut inte råd med kulturnatt-passet annars skulle denna dag kunnat vart awesome, men så blir det inte.

Har inte skrivigt mycket viktigt... Och så kommer det nog förbli ett tag

Darling, livet är faktiskt mer än bara en enda lång fest med vin, kvinnor och sång. Medan du blir hög på en stadig ström av tillfälliga förhållanden så kom ihåg att när du har druckit ur allt vinet har du bara tomglaset kvar. Då är festen slut. Men det är klart, du kan ju alltid fylla på flaskan igen från din outtömliga källa, eller hur älskling? Men är din förmåga till kärlek verkligen outtömlig? Varför använder du inte lite av dina kärleksenergier till någon annan kreativ verksamhet, som till exempel att sjunga, spela, måla, skriva eller spela teater? Jag skulle kunna hjälpa dig. Min hjärna är lika genialisk som din - även om våra kroppar inte ser likadana ut eftersom du är man och jag är kvinna.

Listen to this.

Thats what's ringing in my ear

Visa var skåpet ska stå

Har ju verkligen inte skrivit något vettigt idag. Detta har jag ingen konkret förklaring till dock men jag kan väl skylla på att mitt humör har gått upp och ner idag? Hämskt. Måsde piss i morse, sen gjorde en viss person min dag! Har få gånger garvat så okontrolerat i hela mitt liv. Därför dedikerar jag denna låt till en av pojkarna i min klass.

 

Dock så har jag faktiskt aldrig legat med ett skåp..


Lite astrologi sådär på ett hörn

Hade tänkt svara på en fråga många frågat mig. Vilken planet tillhör vilket stjärntecken?

Vädur = Mars
Oxe = Venus
Tvilling = Mercurius
Kräfta = Månen
Lejon = Solen
Jungfru = Mercurius
Våg = Venus
Skorpion = Pluto
Skytt = Jupiter
Stenbock = Saturnus
Vattuman = Uranus
Fisk = NeptunusIdiot katt

 

För att citera Felix Lennartson
"Tänk på det lite som Greenpeace-nötter som lägger sig framför bulldozrar.
Om du ska tillaga den där rostbiffen så måste du tillaga mig först!

En protest mot att Rebecca äter saker, eftersom det effektivt betyder att Dennis inte äter det."....

Klockren


Just this night

Kvällen Outfit såg ni ju här under. Några komentarer till? Vad tycks? Har länge tvekat om jag vågar använda mina randiga strumpbyxor med den randiga kavajen men idag så tog jag modet och hej, det visade sig vara en hitt! Nog om detta.

The despair she felt as she lifted her hand.
The sadness she felt as she dug her feet in the sand.
She leaned back and looked up in the beautiful sky.
Remembering her of that one guys smile.

She knows she is stupid to think it will go.
For the fact is she really can't see how so.
He doesn't feel interested, wait that was a lie.
She screams out in the night, even start to cry.

What is his intentions? Why don't take her hand?
This was some of her thoughts as she was laying in the sand.
What went wrong? What was it she can't give?
What was even her reason to actually live?

She laugh at her self and looked up to the stars.
Wonder why just her planet would be mars.
She hoped that he would want to be a part of her genus.
Wait she forgot, that man is from venus.

Again she is thinking that just maybe.
No, it was nothing, she's just a big cry baby.

-Av Rebecca Oscarsson

Oscar & Oscarsson


How I fell right now

Som förutspått blev det snö idag och jag kunde inte vart mer besviken på världen. Dock så gick det väl lite bättre när vi fick sluta vid halv två istellet för kvart fyra.

Ikväll blir det treornas slutmodevisning på Nordiska Museet som jag ska gå och kolla på. Hade tänkt att släpa med mig kamera helvettet för då blir Hannah glad. Kommer alltså antagligen upp bilder från detta senare eller imorgon. Fan.. måste ju faktiskt komma ihåg att ta med mig kameran också. Den kanske borde laddas?

Hade eventuellt tänkt att trottsa vädret och gå barbent i höga klackskor, hotpants, korsett och kavaj fast det kanske är lite vågat? Eller bara dumt eftersom det antagligen inte kommer bli varmare framåt kvällen. Jaja.

Lite som min attityd till saker och ting...
Fast inte riktigt.

Hoppas inte på snö

Gud vad det tog emot att gå upp ur sängen idag. Kul var det inte, mest på grund av att dennis lån utsträkt vid mina fötter och fortsatte sova när jag gick upp. Ibland borde man vara katt.

Idag blir det inte så jävla fancy klätt heller. Igår gick jag runt i Hotpants, linne, klackskor och poncho. Idag när jag tittar t så inser jag att ingenting kommer få mig att gå ut i dem kläderna idag. Så det får bli Jeans och Packman T-shirt.

Har ju inte gjort hantverksuppgiften som jag skulle heller. But hey, I'm winging it! That would do.

Tim Minchin

Svårt att inte älska Tim Minchins texter.


Eller?

Insett att jag är väldigt privat på bloggen. Därför söker jag inte läsare.
Kanske något jag ska sluta med?


Ingen frihet till någonting.

Jag brukar ofta säga att jag kommer väl överens med min mor och det gör jag. För utom det faktim att när det kommer till mitt utseende har jag inte rätt att göra någonting.

Många tonåringar röker, super och ligger runt bakom ryggen på deras föräldrar. Detta är något jag aldrig gjort. Min mor har alltid fått veta vart jag är, vad jag gör och när jag är hemma.

Innan jag flyttade upp till jämtland med henne så hade jag en väldigt utstickande klädstill. Det var svarta byxor med nitar och kedjor, rutiga jeans, bandtröjor och så vidare. Jag skulle klassas som ett emo i mångas ögon. Dock så var jag väl mer regelrätt hårdrockare, men det hör inte hit. När jag flyttade reduserade jag min garderob och började klä mig mer "normalt" jag kan inte påstå att jag hörde till normen, men det blev inte lika mycket rabalder i den lilla byn som det hade blitt om jag klätt som när jag bodde i Sthlm.

Detta gjorde jag för hennes skull. För att HON skulle slippa tjafs och bli till åtlöje. VIlket egentligen var ett jävla hyckleri eftersom hon uppfostrat mig till att vara den jag är och strunta i andra., men på sätt och vis kan jag förstå henne.

En regel hon alltid haft är att piersings, tatueringar och andra bodymodifactions är strängt förbjudet! Förutom i öronen. Hon har alltid sagt att i öronen får jag göra vad fan som för det är något som kan växa igen snyggt och är lätt att dölja.

För ett tag sedan började jag töja örat... Hon har sätt mig med 6mm töjningen och muttrat lite surt och jag sa redan då att jag funderar på att gå så "långt" som 10mm. NU när jag håller på att pressa in 10mm så ringer hon upp. Hon skriker och gormar om att "NÄR DU FÖRSÖRJER DIG SJÄLV OCH KAN STÅ PÅ DINA EGNA BEN" and so on...

Here is a newsflash for you. You don't ern the money to pay my bills. That money I get from the goverment because my dad died, from studiesuport och jag vet fan inte vad inakorderingsbidrag heter på engelska. Du betalar min räkning med pengar vi får efter pappa och självklart skulle jag inte klara mig om du inte la till lite extra. Men de där lite extra är inte mer en vad någon förälder lägger ner på sitt barn i månaden.

Ja jag har egen lägenhet, ja jag bor själv i sthlm och du verkar verkligen desperat med att rycka mig från mina drömmar och flytta tillbaka till mitt helvette! Ni som läser längre bak i bloggen kommer förstå vad jag menar. Jag trivdes aldrig i Jämtland med det aset till festman du har. jag hoppar faktiskt hellre framför tåget en att jag flyttar tillbaka till den där jävla fängelse hålan.

Åter igen blir jag upprärd av en småsak. Tårarna kan inte sluta rinna. Jag behöver någon här nu.
Where is my prince in shinyarmor to rescue me from this dragon and take away all the pain?
The most emo statement for today

De kan ju inte mena allvar... eller?

Känner mig alltid lika dum  när jag vaknarr upp och inser att "hey, grattis! du har sovit i fem timmar. MITT PÅ DAN!" undrar hur det här går senare ikväll... Kommer antagligen ha en hel del svårigheter att somna så imorgon kommer jag ju vara peachy! .. Inte nog med att den jäkla hantverksuppgiften som jag antagligen inte kommer att göra ska vara inlämmnad imorgon... Durgh.

Under min frustration om vad jag borde göra surfar jag in på aftonbladet.se... Det ska snöa imorgon. ALLVARLIGT!? SNÖA!? Jag mår redan dåligt och det är väl en bra ursäkt till att stanna hemma, right?


Jo du

Inte myckert värt att skriva. Kan tänka mig att mitt liv inte intresserar folk men det är väl inte riktigt meningen heller. Skriver mest för skrivandes skull och för att jag mår bra av det, speciellt när jag är ledsen, arg eller deprimerad över något. Detta ger er en ganska trist och bitter syn av mig men det är inte mitt problem.

Juste, kommer inte skriva till dig på ett tag. Du får skriva till mig om du ens vill ha något med mig att göra.

NOW TO SOME FUNNY SHIET!


Godmorgon?


Måndag

Alltin känns så mycket mer rätt när jag sitter och skriver på morgonen innan jag rullar iväg till skolan. Antar väl att det är min tid på dygnet? Kan ju faktiskt inte neka att jag föredrar soluppgång före solnedgång.

Något nytt är att jag numera kommer få sällskap till skolan! Det känns jätte skönt faktiskt och det är roligt att min lille Oscarpöjk har flyttat till Hässelby nu också. Vi har bara två lektioner idag och sen ska jag ta och träffa upp Dennis (personen inte min katt xD) och lala runt och fotografera lite. Känner jag mig själv så kommer det antagligen bli en hel del jäkla töntande från min sida, men det är väl det hållet jag rullar?

Har lyckats trycka i 8mm töjningen dessutom nu så det känns skönt!
-Rebecca

Haha..

Nu ska inte jag vara bitter.

Frustrationen som jag uttrycker i text

Jag hatar tjejer och idag blev det åter igen så uppenbart att en viss person borde skjutas i huvudet. Jag kan inte säga att jag är så jävla mycket bättre men när en vän man kännt i fem år börjar stöta på killen man var  intresserad av, råkar färga håret i samma färg som du och nu skriver under ett liknande namn som du haft i över två år på msn och bilddagboken. This pisses me of.

Det må vara jätte töntigt men jag kan fan inte hålla käften längre. Det känns som att ha en liten kopia som är två år äldre än en själv. Jag tänker ta ut min rätt som omogen liten skitunge som känner sig hotad men vet du vad? Jag bryr mig inte.

Det hela började med honom, vad fan tänkte du där? Jag hade öppet pratat med dig om att jag var intresserad och du hade sätt att han var intresserad av mig. Detta må vara gammalt men ändå. Du väljer iaf att lägga i en växel och stöter på honom, till och med följer med honom hem efter min utflyttnings fest TROTTS det faktum att vi pratade om fenomenet just under denna fest.

Du färgade håret till exakt samma nyans, nu har du tagit det namn jag nickat över nätet i över tre år och mer därtill. Min bägare har runnit över. Det må låta töntigt, men många bäckar små leder till en stor å. Jag vill inte ha dig i mitt liv längre.

Jag vet att detta inte är något som borde publiseras över nätet men det skiter jag i.

Astrologi

Ibland kan ens intressen vara en börda och astologi är ett av dem. Det ger en lite av en tankeställare och när saker och ting stämmer så har jag ofta lust att slänga boken i väggen och lägga mig ner och sura. Idag var en sådan dag. Ni vet att man brukar säga att lika barn leka bäst men motsattsen attraherar? Detta gäller även i astrologin, fast de syftar på vilket tecken som är mitt emot ditt.
Tror du på astrologi?

Yee.. kind of?


Tankar

Har jag någonsin berättat att människor  fashinerar mig? Antagligen inte för det finns få där ute som skulle förstå vad jag syftar på. Jag säger inte att de inte finns, men de flesta skulle nog behöva en djupare förklaring. Jag ser mig själv som en åskådare i mitt eget liv och analyserar varenda val jag gör. Detta betyder inte att jag analyserar andra, för vad du gör för val kan jag inte göra något åt. Vi är lite som pjäser i ett enda stort spel.

När jag hör min katt jama på grund av ingen anledning alls så kan jag inte låta bli att tänka att jag gör likadant. Gör väsen av mig eller börjar prata om något jag vet att motparten inte alls finner intressant. Precis efter jag talat så inser ajg detta och känner mig dum. Jag vet faktiskt inte varför jag gör det, och jag har ingen konkret ursäkt till det.

"Väduren är impulsiv och tänker sig sällan för innan hon talar."

Det är väl så det är? - Rebecca

Pengar

jag måste erkänna att ibland kan jag köpa så otroligt onödiga grejer att det är inte sant. Min mor blir as förbannad på mig och tycker att jag spenderar alldeles förmycket pengar på onödigt crap. kan väl kanske erkänna att det stämmer till visso. Eller jo det stämmer. jag skulle faktiskt kunnat klara mig utan en till t-chist när jag har ca 25-30 t-shirts hemma redan. Även om jag faktiskt bär alla dessutom.

Det faktum att jag sitter på ebay en massa ska vi dock inte prata så mycket om. DÄR handlar jag onödiga småpryttlar i massor.

Uppdatera?

Det här med att uppdatera ständigt är inte riktigt min grej. Jag uppdaterar när jag känner för det och när jag har något viktigt jag vill få ur mig. Det har jag inte nu.

Durgh

Inlägg för idag då. Inte så mycket händer faktiskt. Är ledig från skolan och tvättar kläder som bara den. Vart upp på johannelundstippen en sväng och suttit i solen och mått bra.

Måste återgå till att sy min klänning nu ..suck

Hm

Välkommen till bastun där vi har diskmaskin, tvättmaskin och torktummlare på, på en och samma gång! Det är otroligt varmt här inne..

Suttit och funderat över mitt liv lite och insett att jag nog kommer gå ifrån en trend som funnits i min familj på mammas sida hur länge somhelst. Vadå? Jo att gifta sig tidigt. Min mormor var 17, min mor var 19 och min syster var nästan 21.

Skriver mer om det senare, solong

Sova!

Hejsan, kännde attt jag inte skulle skriva det första jag gjorde när jag kom till skolan imorse så såhär tio timmar senare är det ju faktsikt helt ok! Just nu är jag rätt sur och frustrerad över att mina paket från ebay vägrar uppenbara sig i brevlådan... Ska ta en eftermiddags lur nu

Morgonen

06.42 är klockan när jag börjar skriva på det här. Detta innebär att jag vart vakeni lite mer än tio minuter och jag är redan duschad och på klkädd och ska precis börja sminka mig. Fint att man kan trilla in i sina gammla hedliga vaor efter att ha varit borta från dem i en ovh en halv vecka. Ser till och med tangentbordet suddigt.

Ska bli otroligt skönt att träffa klassen igen. Jag har saknat er som in i norden! Sitter även och funderar på om det kan ha vart min ringsignal som gav mig en sådan spark i häcken imorse. Den är i alla fall helt fantastiskt att vakna till.

Vad vaknar ni till av på morgonen? Någon spc låt? Radio? Vanlig hedlig väckarklocka?
Här är i alla fall min!

Loke - Schyssta killens sångBara sådär?

Det är ju helt fantastiskt hur man tvärt kan ändra syn på saker och ting? Hade ni frågat mig för en månad sedan så hade jag sspytt över tanken att ens hålla i ett barn. Speciellt spädbarn. Sen så kom ju den där dagen då mina syskon barn föddes och nu går jag här och kollar på barnkläder och jollrar med gullungarna.

Skäms ju nästan
Tili

Eyra


Tadada

Skönt att vara hemma nu, läkaren konstaterade att jag har järnbrist, liiite för högt kolesterol (fantastiskt, jag som bara är 17..) och mina njurar jobbar för snabbt. Fantastiskt.

Ännu bättre är ju att mamma är nere i sthlm mest för att hällsa på barnbarnen för första gången, men det resulterade i att hon gav sin yngsta dotter lite uppmerksamhet och en shopingrunda efter mat. Så nu är kylskåper fyllt med lite smått och gott och skaferiet sprängs. Imorgon blir det min ända skoldag för denna vecka så det blir väl la fint?

Idiot

Jag är en flicka med många åsikter om hur världen borde vara och jag kan vara extremt PK ibland. Jag tror det är därför som jag avskyr att jag faller för de ideal som ändå finns. Jag kan bli så förbannad på mig själv när jag står där i duschen och tvättar av mig en ansiktsmask, när jag plattar håret och när jag sminkar mig. Varför? Jag vet inte.

Jag gör det inte för min egenskull för ärligt talat skulle jag knappast kunna bry mig mindre. Jag gör det heller inte för någon annans skull för hey de är inte värda ansträngningen. Jag gör det för att det förväntas. Det är ju tydligen så det ska va enligt det kvinnoideal vi har idag. Jag blir så sur på mig själv.

Läkarskräck och skolgång?

Har så jäkla ont i armvekcet idag. Den jävla sköterskan var ju verkligen tvungen att dra till med 6 rör blod. Kunde det inte räkt med fyra? Nej, om en timme så ska jag stå nere vid bussen och göra mig beredd på att ta mig till Hallunda. Jag är ju inte alls vettskrämd för läkare. Jag förstår inte vad ni menar.

Ska senare dra och köpa på mig lite tyg för det är sådant jag är bäst på. Har dock insett att det är fantastiskt vad jag lyckas missa skol timmar hela tiden. De här två dagarna har jag ju vart till läkaren och derför inte kunnat vara i skolan och tydligen så är vi lediga torsdag och fredag? Whats up with that?

Bye bye

Dagen

Det är inte mycket som händer i mitt liv just nu, men det är väl sådant som händer? Hatar den förbaskade beslutångesten jag lider av dessutom. Så vad är det som ska hända idag då? Well, doktorn vänta borta i Hallunda så man ska dit och kankse vet de vad de är för fel på  mig. De kommer säkert säga att inget är fel. Det är ju rätt typiskt?

Har hittat det perfekta tyget för min mewcon cosplay dessutom. Nu kommer det bli sömnad av. Ger er inlednings dansen av kära norrlänskcosplay front. Skrattar lika mycket varje gång, antagligen mest för att jag umgås med några av dem väldigt ofta på fritiden
Måste erkänna

Måste erkänna att detta var en utav de roligaste dagarna på länge. Lallat omkring med Dennis och tagit massa foron som blev helt fantastiska vissa av dem! Dock så är det bara yttligare bevis på att fröken Oscarsson är en stor tönt!Lite längre än alla andra dagar

Det har blivit otroligt korta inlägg på senaste tiden. Varför kanske många undrar och det är väl egentligen mest för att jag har velat skriva saker som jag inte får skriva ut. Eller, får och får, det är en tolknings fråga men jag kommer inte skriva ut det.

Sist jag skrev något sådant så läste personen det handlade om denna blogg. Detta vill jag inte ska upprepas. Tolka det hur fan ni vill men nu ska jag städa och tvinga Oscar göra mig en ny design!

Kortfattat

Är frustrerad. Varför? Jo för att jag vill skriva ut saker. Men det ska jag inte.
Istellet ska jag till mormor nu. Hej då

oh nej

Nej men så kan jag ju inte skriva...?

Pinsamt

Ibland kan ju vissa människor vara så himmla pinsamma. OSCAR, VAR DU TVUNGEN!?!?!

Damn that hot stff... nu borde jag sova

.

Att ha blandade kännslor som skiftar likt vattnets vågor är väl någonting som finns i alla tonårs tjejers liv.
Skit också

Familjen Ejestål

Oh fröken sämst på att skriva. Men den här gången så har jag åter igen lyckats med att sätta mig framför datorn och få någonting gjort. Även om detta kommer bli ett fantastiskt kort inlägg men jag vill mest säga välkomen till världen mina kära systerdöttrar!

Eyra och Tili med mamma Tina <3


RSS 2.0