fuckeli fuck fuck

Försenad med 1½ timme imorse..alltså tog det mig ca 3 timmar till skolan idag... Tack sl...hoppas det är löst tills det är dax att åka hem.


Onsdagar

Känner att vissa lektioner inte är lika givande som andra. Dagens materialkunskap är nog en utav de segaste lektionerna jag varigt på. Att sitta och gå igenom ett litet popquis som vi hade förra veckan känns rätt ovärt. Bra men ovärt. Är så himmla less på snacket ang linet och ull nu att det är inte sant. Det är vad vi pratat om konstant i ...tre veckor nu? Kanske fyra? Efter detta så är det matte och vi får se hur fan det går eftersom jag vart borta på TRE lektioner.... Jag har panik.
 


Hur tänkte du nu?

Okej, för er som har missat det så går jag textilagymnasiet i sthlm och pluggar textil/mode/design. Under datordesignen som vi har varje tisdag morgon så har vi haft en uppgift som gick ut på att välja en stil och sedan göra ett collage, sammt pressentera. Jag själv hade valt steampunken som jag har haft rätt bra koll på ett jävla tag, men vissa tog ju stilar de inte hade en susning om. Nu kommer jag låta som en besserwisser MEN en av tjejerna i klassen hade tagit stellen "geek" eller tönt-stilen som hon sa. Jag blev faktiskt extremt förolämpad och åter igen ... hon  hade ingen koll... ingen koll alls.

Hon beskrev det som att stilen kom upp när datorerna kom och man satt mest instängd hemma och inte umgick med folk soch inte viste hur man klär sig. I samma run sitter jag med den (idag) mer räknade "nörd-uniformen". Dvs, lite stora byxor, Långärmat med en t-shirt med tryck över den tröjan, mössa och pokemon örhängen. Nej det är väl inte det snyggaste men ändå? Hon själv är ju ett jävla stolpskott.

Det ska väl även tilläggas att männsikan i fråga anser jag som den dummaste i hela klassen och den som går de flesta på nerverna. Tack så mycket, jag visar dig fingret och du borde läsa på lite mer innan du dömmer en hel jävla kultur av nördar som är betydligt smartare än du......


Äter igen... är människor extremt roliga..


Åh Qruiser... Vad skulle jag göra utan dig?
Tankar man får ibland...I dont like my hair...

What to do?

Jaha?

Nej... Har verkligen inget liv. Men nu så är håret iaf i en någorlunda acceptabel färg..  Nu ska det bara in lite löshår och sedan så måste jag vänta på att Beah gör mina dreads men det går väl. Det är tur att det finns peruker och mössor! Så jag överlever väl... Suck


Den där datorn?

Wow, detta kan bli en rätt skön söndag. Har flyttat runt lite i vardagsrummet och här i sovrummet och ja.. nu står datorn här!  Det har väl varigt lite av planen en rätt så lång tid nu men helt enkelt inte .. kommigt till skott? Jag hade planen att sätta datorn i vardagsrummet för att det skulle .. jag vet inte? Inte bli så rörigt kanske? Få bort mig lite från datorn eller att faktiskt vistas i de andra rummen förutom där datorn är?

Detta låter ju helt sjukt, jag vet. Men jag ser mest på film och så men jag kan väl erkänna att man är väl lite dator beroende. Skyller på att jag inte har något förhållande eller liknande? Eller är det en dålig ursäkt, låter faktiskt rätt patetiskt... JAJA!.. Hej då xD


Människor är extremt roande..


Vad händer nu?

Jag vet inte, jag måste verkligen stanna upp och fundera ibland. Vad har jag sagt? Vad har jag gjort? Var det verkligen så smart det där? Jag vet faktiskt inte... Jag är nog inte ensam om att ha de tankarna, absolut inte men ändå? Var det så smart att skriva/säga så hur tolkade personen det där? Tolkade hon/han som jag hade tänkt eller gick det helt åt pipan med den saken?

Herregud vad jag svammlar... Sånt händer väl när man är sjuk?


Hej då pengar

Hey you guys! Gör idag första avbetalningen på Baryl och jag har faktiskt aldrig varigt så glad över att kasta ut 2000 kronor bara sådär. Det känns faktiskt skönt på något sätt. Och ye, får väl ta det som en posetiv sak nu när jag ligger och snörvlar och är förkyld.

Hade tänkt att fotografera dockorna lite men jag vill lixom inte kruxa ut dem ur skåpet för jag vet vilket H*vette det var att trixa in dem. Så ja. .. Vi hörs I guess ^^


Nöjd?

Eftersom jag fått klagomål över mitt aktiva bloggande så får jag väl skriva någonting. Sitter just nu som en enda stor svettpöl och är sönder mosad i huvudet. Att vara sjuk suger så jävla hårt! Har halft ångest över mitt liv. Jag behöver jobba men fungerar något jobb med min skolgång.. Nej! Det ända som skulle göra det har 18 års gräns så jag hatar mitt liv sådär lite på ett hörn. Fast skulle jag ha ett jobb så vet jag att arbetsnarkomanen i mig skulle studdsa fram och skrika "NÄMEN!? Ingen fritid till Becca~"

Nej, nu blir det nog en extrem kalldusch för det behöver jag. Har sovigt sedan ..11.30? Fram till 21.30... Det var skönt. Sitter och överväger dock om jag ska till skolan imorgon iaf. Mönsterkonstruktion och Skolfoto för Pogramrådet.. *suck* Får se imorgon när jag vaknar helt enkelt.

So long~


Fuck you världen

Arroganta jävla nippertippa. Jag skiter blanka fan i att att vi inte har mer än en timmas lunchn någon annan dag men vad är det då för fel på att få ha det då? Jag börjar hellre klockan 8.00 på morgonen än att börja 10.25. Sovmorgonar är jävla waste of time i min värld. ¨Så bugg of och låt mig vara sur över att jag får sova längre, äta kortare och sluta senare.

Fyrkanter och runda cirklar.. Helt orelaterat faktiskt

Oscar har lyckas med det fantastiska att hålla kvar mig i skolan.. Varför sitter jag ens kvar här medans han sitter och surfar bilder som en tok och jag... Bara sitter. Jag är väl för snäll I guess.. Damit.

Ska nog läsa lite fables~¨


Scared for life

Jag har länge planerat den tatuering som jag vill ha och nu har jag haft iden klar i lite över ett år. Så jag tog tak i slag och gick på tatueringsmässen som var nu i helgen. I sällskap hadce jag min bror Rasmus och Ulf med mig och vi sökte och kollade runt. Har faktiskt hittat en hel drös med tatuerare som jag skulle kunna tänka mig få göra tatueringen. Valde ut dem jag ansåg bärst... AND BAM! Såklart så ligger de två studiorna jag skulle tänka mig inte ens i Sverige. Den ena ligger på Island och den andra i New York..

Mest så skulle jag vilja bli tatuerad av en man vid namn Tim Kern. Han gör så himmlans vackra rosor att jag kan tänka mig att han skulle kunna få till min tatuering perfekt. Men då Blir det att åka till USA minst 3 gånger ... engång per sitning så då läggs ju även resekostnaden till den redan dyra tatueringskostnaden... fuuu...


Tattoo by Tim Kern


Segt..

Sitter på Webbdesignen och tittar ut genom det fönster som är vid mig. Det spöregnar ute så jag är faktiskt lite glad att jag sitter här inne och slipper att bli blöt i regnet. Vilket är nice. Känns på sätt och vis skönt att jag inte slutar fören 17.00 och hoppas att vädret har lugnat ner sig helt enkelt!.


RSS 2.0