Dockor jag äger/ägt

Har det verkligen vart så många? Herre gud....
(Företagens bilder)

Framtida planer

Jag skriver detta enda som en påminnelse till mig själv, för om allt går som planerat så är det såär mitt liv kommer se ut. Eller fel, såhär är hur mina studier och så kommer se ut! Vad skulle kunna hindra mig? Jo om jag hittar någon jag skulle vilja spendera resten av mitt liv med men nej! Så är inte fallet just nu och så är absolut inte fallet just nu. Så Rebecca, låt dig själv drömma och utför det hela så långt det går! Du kan ändra dig i framtiden.

Så vad är det jag planerar? Jo, planen är först och främst att ta studenten. Vi börjar där. Det är alltid en bra plan och ett steg jag måste ta mig över i vilket fall. Så vad händer sen? MUI är planen. Jag vet att det låter töntigt men det är en skola jag faktiskt skulle vilja gå på. Eller... Fel formulerat. En kurs jag vill gå då de bara är en termin lång.

Make up institute. Master makeup artist and hairstylist utbilning! Hösten 2012
Varför? För att den utbildningen har allt jag tycker är roligt. Nagel vård, smink, hår och mest av allt efektsminkning. Inte för att jag vet om jag vill jobba innom ämnet men jag tycker det är intressant och roligt. Så vi får se! Om inte annat så är det en rolig sak att kunna och fint komplimang till sömnadsutbildningen.

Bartender kurs! Början av 2013
Vart har jag inte bestämt mig än. London, Rodos... jag vet inte. Men det får vi se! Skulle vara en fantastiskt rolig grej att göra och åter igen. En upplevelse och rolig sak att skriva på sitt CV. Kursen är bara en månad så jag funderar på runt januari-februari någonstans.

Jobba! Jobba! Jobba!
Försöka få ett jobb och jobba som ett svin fram till hösten 2013!

Studera kostymdesign hos Accademia Italiana i Bankok eller Rom. Hösten 2013 - Våren 2015
Detta är mitt nya påhitt. Satt på tunnelbanan och såg reklam för IBS studier, gick in på deras hemsida och de erbjuder kostymdesign samt modedesign. Detta vore fantastiskt. Helst skulle jag vilja gå i Bankok för att, well det är Thiland och inte Europa. Men vi får se. Det är en dröm och det vore fantastiskt.

Vi får se hur det hela går. Kanske kollar jag tillbaka på detta inlägg om ett år och inser att mina planer inte är de samma. Detta är iaf 4år framåt i tiden. Vilket gör att jag skulle vara 22 när jag kom hem. Vi får se. Allt är relativt. Kanske bara jobbar och fastnar. Vi får se.

Kram <3

Är sämst på att studera

Faktiskt. Skolan är fan inte på topp just nu. Blä.

Shy?

Att svinga på en lijan emellan världens bästa till världens sämsta självförtroende är något som får mig att nästan brista så många gånger. Jag kan bli så trött på mig själv och mitt eget destruktiva sätt att tänka, sammtidigt som jag kliver ut i världen som om jag vore det bästa som finns.

När jag får höra att folk är avundsjuka pga att jag har ett ego så undrar jag verkligen vad det är för person jag utger mig själv att vara. För när jag tänker efter, så var det länge sedan jag gjorde något helhjärtat ändast för min egen skull. Allt för länge sedan.

Detta måste låta som en saga för många, men jag är mycket av ett skal. Det medger jag fullt ut. Den glada sidan av mig som tar för sig och tar platts. Den som alltid flänger runt och är trevlig, jag hatar den sidan av mig själv. För egentligen är jag en väldigt lugn och framför allt... Jag är en väldigt blyg människa.

Jag kan minnas mig själv ha den konversationen med min storasyster för några år sedan. Hur hon själv sa samma sak och folk bara tittade på henne som om hon vore dum i huvudet. Rätt underhållande mest för att jag även då kännde samma sak.

Vart jag vill komma med allt detta vet jag faktiskt inte. Inte ens lite. Det är bara dravell som vanligt.


Jag har alltid undrat lite om jag var en karaktär i en av mina favoritserier. Vem skulle det vara? Sen gjorde hon den här låten och allt.. men gud jag sitter och lyssnar på den just nu och jag är redan tårögd. Första refrengen har inte ens börjat än.
Inlägget blev inte ens som jag ville. Skit.

Godnatt.

Spring Preview! Det kommer bli åsåm

Så, trotts naturkatastrofer i japan så rullar livet på som vanligt och de har nu  släppt previews på vad som sänds nu i vår! Då min absoluta anime favorit hitills i år (Mahojo shojo Madoka magica) Blivit förskutet en vecka fram trotts bara två avsnitt kvar (jag mår så dåligt men fortfarande så bra av den här serien...) så finns det nu massa roligt att se fram emot! Detta är serierna jag faktiskt planerar ge en chans!


Allt kommer bli bra. Nej, bäst!

Jag har svårt att lite på folk. Nej, nu ljög jag. Det har jag inte alls. Jag litar bara inte på människor som det bevisats att de ljugit mig rakt upp i ansiktet när jag bett dem vara ärliga. Speciellt när det inte ens finns en ursäkt för personen i fråga att ljuga, det gör mig bara besviken på individen. Hur kan man bygga upp något tillsammans med en person, både när det kommer till vänskap eller till och med ett förhållande, om man inte är ärliga med varandra?

Är det bättre om man får reda på det på andra vägar? Nej, det är det inte.

Förstå min frustration och skyll hur mycket du vill på mig. Påstå saker som gör mig till en dålig person, för all del, varsågod. Jag gjorde dock ett bra val. Min födelsedag är snart och jag kan inte vara mer exalterad än vad jag är. Det kommer vara fantastiskt, jag kommer må bra, nej. Bäst.


N <3

Om jag bara vågade att berätta.. men snart så...

Tankar..

Varför går jag omkring och har ångest över något som inte har hänt? Över något som troligen inte kommer hända? Hur kan jag redan ha fallit så hårt i golvet utan att ens träffat personen på ett tag? Jag vet att jag kände mig athraherad och intresserad av personen i fråga den där hösten vi möttes. Strax in på läsåret var det.

Det känns som om det andra var en paus, en undanflyckt, för där var jag önskad, men nu...

Allt är verkligen upp och ner. Hur kan jag ens känna såhär? Det är så fel men personen i fråga har så många aspekter jag önskar i en person att det driver mig till vanvett. Att det är en vän gör det inte heller bättre.. Tänk om allt skiter sig? Vad händer då? Antagligen kommer jag gå itu som vanligt. Känna mig värdelös, oönskad, oälskad...

Vill inte gå fram för snabbt, vill egentligen onte gå fram alls. Rädd för att bli krossad mot golvet igen.

Det hela är rätt skeft.


◕ ‿‿ ◕


Hur vet man att det gått till en överdrift? Del 1

Nagellack... got alot of them...

RSS 2.0