Lägligt

Det känns lägligt att ens granne kommer och knackar på och gormar om att ens ciggaretter bränt hål i hans markis och att vi blir ersättningsskylldiga lagom till att han ska visa lägenheten till försäljning 10 minuter senare. Det är ju inte så att jag inte kommer ta ansvar för om det nu blivigt hål, men jag står och tittar ner från balkongen på det randiga tyget nedanför mig som är minnst 5 år gammalt och tänker "Jag ser inte några hål?"

Det hela känns lite lägligt. Vill han dra in pengar lagom till att byta ut dem åt de nya ägarna eller är det hela bara en tillfällighet? Det ligger heller ingen "fimp" som han påstår på markisen och det är ända sättet att det skulle blivit hål. Ett ganska markant hål dessutom som jag borde se från balkongen. Annars så är det fan en jävla super aska i cigaretterna.

Killarna är iaf nerskickade nu för att be om ursäkt och ta en närmare titt på markisen. Får se hur det går när de kommer upp.

Bra sätt att starta dagen på - inte

Stördaste uppdateringen

Sämst på uppdatering. Men saker och ting flter på. Inne på slutspurten av två veckor med feber, snart är det alltså tre.. Men misströsta inte. I'm up and going anyway. Nästan. Febern tyckte inte att skolavslutning var en bra ide så nu har man usla betyg och sommarlov. Allt är bra.

Börjat kolla runt på bilar. Börjar fan känna mig stor nu. Lägenhet, körkort, bil och tatuering. sånt man måste ha när man fyllt arton.. eller? Jag vet inte. Hungrig är jag också... Well.

Sommar planerna gick i stöper så nu kommer min sommar bestyå av:
  • Badförbjud pga tatueringen
  • Plugg, för att rätta till betygen
  • Sprit, stränder och parker.
Det är en bra plan.

Sober


Lady boner?

Kan inte sova, vilket är rätt dumt. Körlektion om 6 timmar, borde verkligen sova innan dess. Tankar snurrar runt ligt en karusell i huvudet. Idag är det 21011-06-01. Ett rätt konstigt datum för mig då det är 4 år sedan pappa gick bort idag. Kanske är därför jag inte kan sova?

Eller så är det för att jag är dum i huvet ang en person jag träffat en gång. Varför blir jag alltid såhär? Skämms lite.

Oh sinfest.. you always have the right words

RSS 2.0