I guess I'm a nerd...

Att inte ha tillgång till dator under skoltid kommer nu mera vara ett minne blott! Jaje men, nu har jag fyra datorer hemma, En 10 tums Acer, en 10 tums Asus och sedan två stationära datorer där hemma. En Acer och en Dell. Känns som att stämpeln datanörd jag fick under senaste Webbdesign lektionen sitter lite hårdare just nu.Morgonzombiens guide till överlevnad

Herre gud vad morgontrött jag är idag. Är heller inte van vid att börja relativt sent så det känns verkligen jätte skeft att gå upp vid 08.00 när det är skoldag. Mina vanor fräser åt mig och undrar varför.. VARFÖR gick jag inte upp för en timme sedan så som jag igentligen ska? ... Enligt förra årets schema i alla fall.

Ska snart börja kämpa mig igenom en dag som jag nog kommer utse till veckans tråkigaste. Svenska, Matte och sedan avslutas dagen med Engelska.. Fy i helvette britta.. Jag vill verkligen inte.

Får väl se det lite från den ljusa sidan dock. Efterskolan ska det inhandlas lite mer pärlor och sedan dras det iväg till Linn för att käka tårta. Helt fantastisk, eller hur?


Woop

Okej jag är en dålig person. I know. Men vafan. Har verkligen inte ens orkat ängna bloggen en tanke sen jag blev ledig och nu så har skolan satt igång igen. Woho~

Men snart så får jag datorn från skolan och då kanske man blir lite mer aktiv? Jag säger kanske men jag är fan inte säker..

Waah

Ojoj.. jag men ar verkligen OJOJ. Inaktiviteten har lyst som en lite nykta här inne på bloggen. Men Nu har skolan sparkat igång ordentligt och allt rullar som det ska. jag uppdaterar lite mer om läget när jag kommer hem då mitt huvud står rätt still just nu!


Birds


Humör

Ok mår bättre nu. Ibland blir jag bara så otroligt deprimerad bara sådär. Jätte jobbigt faktiskt. Men Shane gjorde min dag bättre...


Självförtroendet ner i skon

jag trodde att jag kommit över det här med att ta illa upp när någon kritiserar mitt utseende. Jag menar, det är vad jag fått leva med halva mitt liv. Först med fräcka antydningar om att jag var tjock och ful och ingen ville umgås med mig, detta var under mina första år i grundskolan. Sen var jag konstig och antydan till att jag är fet har jag fått höra konstant från flera håll.

Nej.. inte mer rant nu.. possetiva tankar.. kom igen .. Oscars bild får säga allt


Sjuk dålig uppdatering

Och så kommer det bli under de senaste två veckorna. Fram till att jag börjar skolan igen typ. Fick ringa min chef idag dessutom och fråga vart min apengar är. Hoppas han kommer ihåg att föra över de imorgon annars kommer jag bli lite arg(are)

Sitter även och väntar på lite kläder från HM! (står även vilken vecka de levereras <3)


Spel här hemma!Vad har du för favorit spel?


Valet och kvalet.. vi får se imorgon

Jag är ju helt värdelös på att komma ihåg det här med att blogga. Det var ju en annan sak när jag sitter på jobbet och pillar mig i naveln men nu under den tiden jag har varit ledig så har jag ju haft röven full. Men det som jag ser fram emot just nu är att jag ska göra om det där javla kaoset till sovrum.

Ska försöka komma upp någorlunda tidigt för att åka iväg till alvik och kolla efter en färg som jag ska ha på ena väggen, kanske en tapet? Jag vet inte, men vi får se! Funderar på någon beige, ljusbrun eller en grön färg. Grönt blir jobbit för då kan jag inte ändra så mycket detalj messigt. Funderar även på att göra en vägg målning...

Vi får se helt enkelt


Woot Woot

Ojojoj nu har det fan inte bloggats på en vecka, men varför? Jo för att man åkte hem till modern uppe i Östersund, myste med småttingarna och röjde runt lite på yran. Så nu sitter jag här mitt i natten efter att åkt bil där uppifrån hem till sthlm smått arg på tillvaron.

Jag är trött på det här kaoset. Snart blir det till att ringa in proffs.. Kommer inte bli något sovande denna natt har jag bestämt mig (vi får ju se hur det går).

Wish me luck!


RSS 2.0