My ladder

Jag brukar säga att jag bara bloggar när jag mår dåligt och lite så är det väl. Jag bloggar för mig själv och för att jag ska få ut mina tankar och frustrationer på något annat. Eller  bara reflektera över en situvaion med mig själv i text format. Därför blir i vanliga fall många av mina blogginlägg snarare endast tankakr som cirkulerar omkring i mitt huvud och som oftast helt irrelevant information till omvärlden.

Oftast innheåller mina texter stavfel så som jag ser att jag skrivit "tankakr" istellet för tankar här över men jag tänker inte ändra det. Bara för att.

Just nu är jag ett tomt skal som flyter omkring på verkligheten och inte känner någonting. Vill inte känna något. Tänker bara på hur skadad jag är när det kommer till att börja varje mening med storbokstav, även när jag skriver på msn.

Världen är som bedövad och jag vill inte ha något mer med den att göra. Inte så som det är just nu iaf. Jag vill försvinna. Vill inte vara med. Jag vill driva på mitt moln av likgilltighet tills jag bestämmer mig från att klättra ner och gå vidare för mig själv.

I dont want to come down from my ladder.. and I wont let you climb up either.


Vecko shenma för serier jag följer!


FML

Ok ibland hatar jag när jag inte har koll. Idag är första skoldagen på terminen och jag visste att de skulle lägga in en extra svenska lektion så vi skulle börja runt 8.00. Så klart kliver jag då upp vid 6.00 och börjar dona. Efter en 15 minuter är jag klar med det mesta och sätter mig för att ta det lite lugnt vid datorn och kolla lite mail.

Out of the blue vill jag kolla exakt när vi börjar och vist fan visar det sig att.. NÄ du börjar tidigare NÄSTA VECKA... Denna dag börjar jag alltså 8.55.. Gick jag upp 55 minuter för tidigt? Svar ja.

Fuck my life..


En annan morgon rutin

Idag vart det en sådan där bra morgon. Behövde inte komma in på praktiken föern klockan tolv, dessutom så var det bättre  med sovandet denna gång. Vaknade till och med innan väckarklockan ringde, slumrade om lite då och då men låg fortfarande och drog mig tills den ringde 9.30. Valde att gå upp en halvtimme tidigare för att hinna med att fixa lunch och gå ut med hunden utan att stressa.

Idag var det även en sådan dag då jag började dagen med att endast lyssna på pianostycken. Ett fantastisk avslappnande sätt att börja morgonen på faktiskt.


Starry Sky ep.01 "Capricorn"


Tsukiko Yahisa is the first female student to enroll at Seigatsu Academy, a former all-boys school specializing in astronomy. She is closely watched over by her childhood friends, Kanata Nanami and Suzuya Tohzuki, who often protect her from the male student body. Throughout the games, she befriends other young men whose personalities are based on the Western zodiac constellations.


Avsnittet börjar väldigt sött. Man får se hur en av karaktärerna står vid sitt fönster med en kikare och tänker smått tillbaka på när han var liten då han träffade en flicka (Tsukiko). Han har tydligen flyttat till japan där flickan bor och börjar samma skola som henne. Jag tror jag dör inuti mitt fangirl hjärta.  Han verkar vara från frankrike, jag dör jag dör jag dööör. Så fint.. Stråkarna gör det inte bättre.

Serien är fantastiskt fint animerad och jag är lite kär. Jag kommer absolut fortsätta se den här.. Hoppas den fortsätter såhär fint, då blir jag lycklig. Dock hände inte så jävla mycket i första avsnittet, kan vara för att det är 12 minuter långt !? Kommer nog fangirla mer om det här... Keep your head up!


Mangan

Tydligen är den hela basserat på en datingsimulator som är uppdelad i fyra olika spel.
Starry☆Sky~in Spring~
Starry☆Sky~in Summer~
Starry☆Sky~in Autumn~
Starry☆Sky~in Winter~

Ni hittar animen här:
Avsnitt 1
Capricorn
Avsnitt 2
Aquarius
Avsnitt 3
Pisces


Far in the distance


xxxHolic
Modell: Hannah Simion-Malmcrona
Foto: Rebecca OscarssonAnime Tips! Nr.2

Det är 10 augusti 2010, enligt den kejserliga kalendern, och The Holy Empire of Britannia har erövrat Japan. Med sina kraftfulla högteknologiska robotar The knightmare Frames har Britannia fråntagit den tidigare stolta nationen sitt oberoende och dess medborgare sina fri- och rättigheter; kvar finns bara en besittning, Area 11. Övriga länder har förhållit sig neutrala och nu härskar Britannia som världens enda supermakt. Efter att den Britanniska kejsaren Charles zi Brittanias hustru Marianne blivit brutalt mördad börjar hans son, den intellektuella prinsenLelouch zi Britannia att ifrågasätta kejsarens känslokalla inställning till moderns död. I respons till detta sänds Lelouch och hans syster Nunnally till Japan som politisk gisslan av sin far. Övertygad om att Britannia bär orsaken till hans mors död svär Lelouch att störta kejsardömet. Han erhåller den mystiska kraften Geass som ger honom förmågan att tillfälligt kontrollera människor utan att de har minne av det efteråt. Med hjälp av denna förmåga blir Lelouch ledare för motståndsrörelsen med två mål i sikte: att hämnas sin mors död och att skapa en värld i vilken hans syster Nunnally kan vara lycklig.

 

Jag tror inte jag träffat på någon som inte tyckt om, eller nej fel ord, som inte ÄLSKAT den här serien. Den är fantastiskt och magifik och jag har aldrig sett en anime som är så välplanerad in i minsta detalj. När en händelse sker så står man i chock och sedan tittar man tillbaka vad som hänt i tidigare avsnitt och det har varit planerat hela tiden utan att man kan ha förstått det. Alltså. Den är fenomenal.

Jag må vara en blödig flicka, men få animes rör mig så djupt i själen.
Detta är också en klar 5 av 5


Vad är det här


Vad är det här undrar ni?
Jo det är min anime mapp som nu raderas för att nya serier ska få plats...
Varför lägger jag upp det här?
För att jag ska komma ihåg vilka jag haft!
Woop!


En annan måndag morgon

Ni vet en sådan där morgon man vaknar och känner att allt är knas, allt är bara på tok? Idag är en sådan morgon, speciellt med tanke på att jag vet att jag knappt sovit två timmar inatt. Från två till femhar jag praktiskt taget legat och stirrat upp i taket som en annan idiot. Har inte ens en konkret anledning varför.

Nu ljög jag, jag tror jag vet precis varför. Det var en sådan natt då tankarna inte ville låta en vara ifred. Men nu sitter jag här, 15 minuter efter att jag har klivigt upp. Pigg och klar i huvudet så som det fortfarande är söndag. Katten är jobbigt påträngande och ska kolla allt jag gör och den ända tanken jag här är "skit, nu hårar han ner mina leggins.

Större problem i världen finns det tydligen inte klockan 07.33 en måndagsmorgon. Ut med hunden ska man och försöka trycka i sig någon form av frukost. Tar med en redbull ur kylskåpet till praktiken. Det kommer att behövas om några timmar.
Over and out~~


"De runkar"

Det är en sak jag har undrat över ett jävla bra tag nu och det är fan om killar har någon typiskt "för att må lite bättre grej". Det är kanske lite luddigt vad jag menar men ta tex när en flicka mår dåligt vad gör man? Jo man går och kollar i butiker efter kläder och smink. Kanske köper en obetydlig ring eller så tar man ett bad, lyssnar på musik, dricker något gårr och unnar sig en ansiktsmask.

Har killar något sådant?


Frågade en tjejkompis:


Freezing ep.01 "Untouchable Queen"

Freezing är en anime som igår hade premiär i japan. Jag finner den ganska intressant och har nu plockat ner avsnittet för att se. Vad jag förstått så innehåller den mycket bröst, blod och pantyshoots. Vi får se om den har något att ge helt enkelt!

Set in a slightly futuristic world where Earth has been invaded and is at war with aliens from another dimension called the Nova, the story follows the adventures of a Japanese boy named Kazuya Aoi who enrolls for training at a special school for genetically modified girls called Pandoras who battle the aliens, and their male partners, called Limiters, who use a special power called "freezing" to limit their opponent's mobility. The protagonist makes the acquaintance of an unusual older girl named Bridgette L. Satellizer who appears to be the most powerful Pandora in her class, but has not yet chosen a male partner to be her Limiter, and in spite of the warnings of all his friends, he decides to be her Limiter.

Ok, efter ett avsnitt så sitter jag och skrattar som ett litet cp.


Animen börjar lovande iaf, det börjar med en hel del nakenhet och man får se karaktären "The Untuchible Qeen" byta om. Det är en rätt häftigt "jag tar av mig kläderna, massa teknik flimmrar and BAM så hade jag kläder igen" scen.


Sen är det flickor i korta skoluniformer som slåss, massor faktiskt medan några andra sitter i ett kontrollrum och kollar status och hur de går för dem ungefär. Man förstår att dessa är "the Pandoras". Självklart kickar "The Untuchible Qeen" rumpa.Man får lite backstorys om "the novas" utav en lärare som vad med och bekämpade dem för ett tag sedan. Massa blood, pojke som ser "The Untuchible Qeen" och tror det är hans syster som dog i attaken och räddade alla. Awkward moment där han krammar och gosar in sig i hennes GIGANTISKA bröst och är säkert på att det är systern... och där tog avsnittet slut. Det är även pga sista scenen jag garvar... så Awkward!Snygga scener, kommer bli kul att se hur serien skrider fram, finns tydligen som manga också så jag hade tänkt sätta mig ner och läsa den faktiskt. Se om mangan kanske gör animen ännu mer värd att fortsätta kolla på?

Openingen är rätt lovande, "Color" av Aika Kobayash.

 

Ni hittar avsnittet här
Och mangan här

 


 

 


Anime Tips! Nr.1

12-åriga Mitsuki Koyama är en begåvad sångare som drömmer om att bli Idol, men hon är behäftad med sarkom, som kan botas endast genom en operation som skulle kosta henne stämbanden och hennes förmåga att sjunga. Tumören i halsen påverkar också hennes förmåga att andas bra och sjunga högt. På toppen av det, hatar hennes mormor musik, och är helt emot Mitsuki önskan att provspela. Hennes drömmar tycks omöjligt att uppnå, tills hon en dag får besök av två shinigami vem bara hon kan se. Utan att veta Mitsuki kan se och höra dem, diskutera de hur hon bara har ett år kvar att leva.


När hon inser att hon inte kan vänta längre för att uppfylla sin dröm, går hon bort från hennes hus och shinigami att försöka att provspela för en sång tävling. Men shinigami fånga henne innan hon kan audition. Mitsuki får en utavav de två shinigamisarna, Takuto, att göra en affär med henne, om hon går bort utan någre trassel när hennes ett år är slut kommer han att hjälpa henne att bli sångerska så att hon kan lämna världen utan någon ånger. Han ger henne förmågan att förvandla sig till en frisk 16-årig som inte är betungande med en hals tumör. Även om det finns mycket konkurrens, kan hon vinna över juryn med sin entusiasm för sång och hennes utmärkta röst. För att dölja sin verkliga identitet, väljer hon artistnamnet Fullmoon.

Jag själv älskar den här animen och det var även en utav de första jag såg så den ligger mig väldigt varm om hjärtat. Den har helt fantastiska låtar som jag sjunger med till än idag.. I just love it!

 


5 av 5 stärnor.. hurr durr~


Det är inte så illa, jag lovar

Få ut frustrationen, andas, andas.. inte skrika..
Håll det innom dig och överreagera inte.
Något annat var tydligen viktigare.
...This shiet is choking me...


Lät oss åka utan bälte...

Jag vet inte vart jag håller hus längre.
Tror jag tappade mig själv någonstans på vägen. 
Intalade mig själv till att det är så det är.
Men det var inte så det var.

Jag trodde jag hade kontroll.
Jag trodde att det var jag som höll i ratten.
Men det var inte så det var.
Det är inte så det är.

Någon annan håller ratten.
Det är någon annan som kör.
Vi åker med.
Ner, ner, ner i diket.

Den stackars lilla kråkan ville ut och åka.
Och vist hade han någon som körde.
Körde med oss båda.
Lät oss båda komma ur fas.
Lät oss komma ut balans.

Utan säkerhet.
Utan skydd.
Ner, ner, ner i diket.

Jag vet inte vart jag är längre.
Jag ligger i ett dike någonstans.
Finns du där att hjälpa mig på benen.
Eller ligger du lika skadad brevid mig?

Stackars lilla kråka ville ut och åka...


- Rebecca OscarssonSchool


Antar väl att jag får skriva ett lite seriöst inlägg iaf? Jag har lite ångest inför praktiken, eller jag har lite ångest över livet i allmänhet. Man skulle kunna kalla det åldersnojja men samtidigt inte. Beslut som är rätt avgörande måste tas och annat som är rätt avgörande måste fixas/lösas.

Under höstterminen har jag varit en sådan dålig individ i skolan. Jag h ar inte lämnat in någon skriftliguppgift och jag har halkat efter som ett svin i vissa ämnen. Jätte roligt.. Jävla skit säger jag. Jag vill verkligen inte. Min svensklärare vill jag skuta huvudet av så fort jag ser henne och ika så med alla skriftliga uppgifter åt höger och vänster.

Jag vill hoppa av Matte B och Engelska B för att jag är lat och inte orkar med de ämnena men samtidigt så behöver jag väl de poängen i framtiden.

Jag vill egentligen inte gå i skolan utan börja jobba. Tjäna pengar. Komma någon vart. Jag är så trött på skolan.

Rant om skola klart. Rantar kanske mer om annat livs avgörande senare..

 


Creep

Model: Soom Beryl - Love me or die
Foto: Rebecca Oscarsson
Redigering: Rebecca Oscarsson


Arappappappappapaa

Så hamnade jag där igen. Inget blogg inlägg på jag vet inte hur länge. Antar att det betyder att jag mått bra och inte behövt skriva av mig? Alls faktiskt. Haha inte för att jag mår dåligt nu heller direkt men antar att det var på tiden att jag skrev igen. Tror jag ska lägga in en bild i nästa inlägg också?.... japp det ska jag... Höhö

Hejdå.

RSS 2.0