OHOHOHOH

Ibland känns livet som om det vill gå och hänga sig. Igår var dock inte en sådan dag alls. Eller både ja och nej eftersom jag är lite smått skylldig till att en av mina bästa vänner precis dumpat sin flickvän. Men igentligen har jag bara en sak att säga om hela cituvationen. HALLE-FUCKING-LULIA!

Jag känner mig som ett totalt as, men lcykan skiner igenom fånsmilet och glädje skutten.

ÄNTLIGEN
kan vi umgås med honom utan att han börjar må dåligt pga att hon ringer upp och blir as förbannad för att vi är tjejer. (Kallar honom otrogen och annat shit)
ÄNTLIGEN
kan man umgås tillsammans med honom med andra av våra vänner pga att hon inte längre finns där och misstycker.
ÄNTLIGEN SLIPPER VI HENNES JÄVLA STYRANDE OM VAD HAN SKA OCH INTE SKA...Ush vad elakt jag är... ha-ha-haRawr

Suckn jag börjar bli som min syster. Skogalen. Men kom igen skor är sjukt snyggt och alla outfits blir kompletta med ett par snygga skor. Ok nu kanske man inte riktigt ska göra som jag och min syster som köper samma slags sko i 5 olika färger men jag använder alla, de är sjukt snygga och inte påtal om hur bekväma de är!

Dock så tror jag att jag ska ta mig själv i kragen och inte köpa de svarta heltäckande som jag hittade på din sko igår... Fast de var ju rea på rea. Funderar på att köpa dem och ett par Ironfist skor från England. Hm, tål att tänkas på. Vill vara lite snygg vid skolstarten iaf. <3

Ne ska försöka trixa i ordning köket lite nu innan de som ska laga kylskåpet här hemma kommer. Puss på er som faktiskt läser ~Vardag

Ibland har jag lust att ge min katt en spark i rumpan. Han väcker mig kl 6 varje morgon med ett jäkla jamande. Inte är han tyst heller, han jamar som en himmla operasångare. Aja, gillar den lilla vita hårbollen ändå.

Har varigt på bokhandeln idag och handlat ett nytt block, pennor, kalender och massa annat trevligt. Sedan blev det att handla ingredienser till kola och bröd. Just nu sitter pojkvännen och är duktig och klarar tower of lost soul på SoulCalibur. Ahh underbart spel <3

Själv sitter jag lite och kollar omkring online och ser på första sesongen av the Nanny. Fran Drecher har så himmla snygga kläder och jag känner ett behov av VW kläder... vill ha. Suck men men jag får klara mig utan.Så gick det ju ett tag igen då..

Så blev det ju inge mer skrivande efter att jag haft min helvetes resa ner till Slöddertälje. Men efter att jag kom fram så tog det hela sig till en ganska bra vändning. Vi tog en sväng till Calles pappa eftersom han hade glömt både klläder och laddare där efter vi kommit hem från lajvet för två veckor sedan. Sedan så åkte vi till hans mor och låg och halv sov / såg på film. Det var ganska Mysigt och jag insåg hur mycket jag saknat honom trotts att vi bara varit ifrån varandra i.. två dagar? Lite små töntigt kanske men det är så jag känner.

Runt fem tiden så träffade jag Alvin och drog hem mot Stockholm/Vällingby. Sedan sprang vi hem till Alvin, eller nej.. vi åkte buss, men ändå? Resten av kvällen spelades det Fatal frame. Ush Johan skrämde mig hela tiden genom att rycka till. iInte ok när man spelar skräckspel. Q_Q

Sen då? Vad hände sen då? Jo Jag och Wayu tog och drog hem till mig på andra sidan stan för att sova. Det var mysigt. Sedan ringde vi Johan och tyckte att han skulle gå på Mongolian steekhouse med oss två på fredags kvällen och well that was what heppend. Sen sov vi alla hos mig. Jao.

Lekte även med Madde idag. Vin och Hannah Montana the Movie bara för att vi skulle se den mest konstiga film vi kunde komma på för tillfället.

Nej nu ska jag Duscha innan Calle kommer. Puss

Juste! det är städat nu ;DSnart framme iaf

Haha, nej nej. De finns ingen där uppe som tyckte att jag skulle ha en dålig dag idag. Ne nej. Bara påhitt... HAHAHA.

Har ståt still mellan Östertälje och Södertälje hamn i fem minuter nu och äntligen börjar vi rulla vidare. På tiden tycker jag. Bara två stationer kvar nu och jag som åkte 08.35 från Grimstaskolans busstation i Vällingby. Grattis...två timmar senare har du nått ditt mål. Skulle fan gått snababre att åka buss till Gävle.

Hoppas jag inte behöver vänta allt för länge på Calle vid stationen. Aja, ska försöka att sluta klaga på denna usla start på dagen. Räkte tydligen inte att jag knappt kunnat sova inatt, nej nej. Upp tidigt och åk till södertälje istället...

Jag som skulle städa idag..En liten ljusglimt i mörkret

Underbart, helt jävla underbart. Med min tur idag så var det ju självklart att jag ska märka att jag bara har 0.08 öre på mobilen. No big deal, vart med om värre tänker jag och börjar smsa (All hail gratis sms till alla. Puss på er Halebop).

Känner en svag vibbration från mobilen i fickan. Redan svar? Tänker lilla naiva jag och och tar upp mobilen. NEHE DU säger livet och pekar fuck you. Ditt batteri är snart slut och nere på noll och din mobil dör innom en minut om du inte stänger av den nu. Mummel gruff gruff...

Fast det ser ut som att livet log iaf lite emot mig. Calle ringde precis och jag hann säga att jag precis klivigt på pendeln till Södertälje men kommer inte kunna vara i Järna förens...sent.

MEN äntligen log livet lite emot mig. Hans mor och han skulle ändå till södertälje med bilen så inge byte så iaf lite löste sig.

Kanske kan den här dagen bli något iaf... Nu skulle frukost sitta fint.Hahah det är ju bara för ironiskt egentligen

Självklart går allting fel nu bara för det. I stressens sken så kollade man sl.se när man var vid Alvik och får se att, nehe du, du kommer missa pendeln till södertälje och istället för att de ska gå varje kvart så har vi gjort så att de går varje halvtimme. Haha.

VARFÖR!?!? Jo för att lilla Miracuel ska få sitta en timme extra på perongen och vänta... såklart. Men Miracuel vägrar ge sig och gör ett tappert försök med att hinna till Karlberg, så kanske, kanske hinner hon med det jävla pendeltåget.

Jag säger såhär. Det skulle kunnat ha gått. Om jag inte tagit fel uppgång vid St Eriksplan och hamnat åt helvete så jag missade pendeln precis. Inget kunde ha gjort min dag bättre...

Så hur gör jag nu? Sitter här på T-centraens pendeltågsstation ch glor tills 10.12 så jag slipper sitta och vänta allt för länge vid södertälje hamn på tåget till gnesta, ta pendeln som går 09.42 och sega vid hamn eller ringa Calle och säga att han och Alvin fan får palta sig till Södertälje och möta mig där?.... Fuck it.

Inte har jag ätit någon frukost än heller

Så var det ju det här med att komma ihåg att blogga...

Jag måste vara dum i huvudet. Här sitter jag, väkt av Alvin och Calle som tycke att det var en bra ide att ringa mig kl 8 en vardagsmorgon på sommarlovet, efter att de varigt på ett Post Apoc lajv. God morgon på er också sötnosar.

Aja, så varför påstår jag nu att jag är dum i huvudet då? Jo för att jag siter på Råksta station och skriver detta när jag klev upp för en kvart sedan och nu är på väg ner till söder-helvete.(Slöddertälje/Järna). Men vad gör man inte ibland för att träffa pojkvännen huh?

Inte har jag ätigt frukost heller mitt jävla pucko. Aja har bara mig själv att skylla. Som tur är har det bärbara nätet skitbra täckning utomhus.

Titta där kom min t-bana. Nice, om bara ca 1½ timme är jag i Järna om jag har den turen såklart. Kommer ju säkert att missa pendeln precis när jag kommer fram till T-centralen. Blä.Well well Over and out for now bro.RSS 2.0