Ankliv

Jag sitter här och är nostalgisk och försöker komma på något bra att skriva. Yttligare en morgon då jag klivit upp, duschat och gjort mig i ordning alldeles för tidigt, men det gör inget. Att sitta och slöa och ta det lugnt innan skolans hysteri börjar att göra sig redo för yttligare en vecka. Vill inte riktigt, men vad bryr sig världen om det? Det värsta är att jag vill ju gå i skolan, jag har alltid älskat att lära mig saker och det är väl lite därför jag även vill bli lärare. Men mitt problem här uppe är de flästa i vår klass. Eller, det är fel att skylla på en individ eftersom vi alla verkar konsentrera oss på att göra det förjävligt för varandra (lite överdrift men något åt det hållet). Det ger mig.. lixom ingen lust att gå till skolan. Det är väldigt synd men så är det.

Nej slut på klag, sitter iaf här och lyssnar på gamla intros till barnpogram. Kärlek I say, kärlek. Självklart delar jag med mig av min nostalgi xD

http://www.youtube.com/watch?v=lRpYy2UVqTc

God morgon

Att sitta och skriva av sig såhär på morgonen har blivigt lite av en hobby för mig. Det är verkligen skönt att bara sätta sig ner, ta det lugnt och skriva om lite ointressanta saker jag får hjärnblödning av! Aftonbadet och en del idiotiska nyheter kommer nog tas upp i nästan varje inlägg för det är vad jag gör på morgonen. Kliver upp, klär på mig och sätter mig och läser på aftonbladet.se. En kanska bra vana enligt mig.

Jag vill ge eloge till en flicka med samma namn som mig själv doch 7 år äldre och publiserad i aftonbladet. Det finns tydligen en faceboockgrupp, vilket hon rasat över som skrivigt ut sådana saker som:

”Är hon mer än 10 meter från spisen har hon rymt!”

”Kvinnor ska flyga mellan näven och spisen.”

Det må vara något idiotiskt form av humor och skämt men det är inte roligt när flera har skrivigt att våldtäkt osv är OK!?! Tyck att jag reagerar över onödiga saker men det här är fan sjukt. Gruppen har idag över 3 500 medlemmar.

"– Men det här är inte så oskyldigt som de tror. Den här typen av skämt och en sådan jargong gör det i förlängningen mer acceptabelt att hetsa eller hota, säger Niclas Järvklo, maskulinitetsforskare vid Stockholms universitet. Enligt honom är den sexistiska stilen ofta ett sätt för unga, osäkra killar att hävda sig. Men det kan vara lika illa bland äldre. "

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4821183.ab
Vafan?

Jag känner hur modet sviker mig när jag sitter och bläddrar igenom aftonbladet.se idag och jag ser artikeln "Vårens gulligaste bebisfilmer". Har vi inte viktigare saker att skriva i våra tidningar? Det är ju helt befängt! Är detta en nyet tycker ni? Jag gör det då inte och har god lust att ta och ringa aftonbladet och fråga vad fan de håller på med. I varje kvällstidning som aftonbladet och expressen så består mesta dels av skvaller och bullshit! Detta har irriterat mig länge nu och om ni inte tror mig, kolla efter sjäva och döm då om jag har fel eller ej.

Till sist vill jag bara säga att IPRED-skiten kan gå och hänga sig.

Andra april

Ja må jag lleva, ja må jag leva...~

Dagen innan den stora dagen?

Första April. Vad ska bli det stora april skämtet för iår tro? PÅ afton bladets hemsida står det artiklar som tex: "1 april-virus hotar, världens it-experter väntar på masken" och "Treåring våldtagen av kompis pappa". Förhoppnings vis är inte någon av detta skämtet.

Deremot söktes min blick till en spc artickel:
http://www.aftonbladet.se/wendela/article4784796.ab
Afghanistan har antagit en lag som enligt FN förbjuder kvinnor att lämna hemmet utan sin makes tillstånd och som legaliserar våldtäkt inom äktenskapet. ... Läs själva, det är fan tragiskt.

Men för att återgå till lite egoism och saker om mig själv.
Om 17 timmar slår klockan 12 och min och många andras födelsedag träder ikraft. Imorgon fyller jag 16. Jag kan knappast påstå att jag har åldersnojja, men inte heller att jag länktar. Det är som en helt vanlig dag, eller? Skilnaden är att det ändras ett litet nr på precentationen på faceboock, bdb och helgon. Så länktar jag till imorgon. Nej, inte mer än vad jag länktar till dagen efter imorgon.

RSS 2.0