Vänta nu lite

Eoe, just noticed something.... Om ni bläddrar ner två inlägg så hittar du ett som heter "Skvaller". Jag märkte just något väääldigt intressant med detta inlägg. Tack vare det fick jag 98 FUCKING HITS på min blogg. VA!?!??! Är det sådant ni vill läsa om? Jag förstår ingenting.

Eller så var det för att jag ändrat till denna marvelus stil på min blogg. ... Eh fan you tell me, I don't know

Ha det bra  ~


Alllmänt junk

Suck. Just nu står verkligen livet still. Gör praktiskt taget ingetning om dagarna, packar kanske någon kartong men det är inte mer en så. Inte nog med det men jag ser bara ut och sedan tittar jag ner på klockan... Wtf? klockan är 21:08 och det är ljust som på dagen ute..och folk undrar varför ens dygnsrytm går åt helvette?

well flyttlasset går på fredag. Lite nervöst faktiskt och jag vet inte riktigt om jag... vill? Eller klart jag vill men jag har lite kala fötter för det hela. Kommer sakna mamma så himmla mycket. Kom igen, hon och min syster är den ända familj jag har och well, syrran är upptagen med att renovera och helt enkelt leva sitt eget liv. Lika så med min mor och jag känner mig oftast ganska överflödig men eh. Inte mycket att göra åt.

Snart är det lajv oxå. Länktar faktiskt dit dock. Det drar en iväg från det verkliga livet och hej, att leva i en fiktionärvärld må låta jätte ljöjligt och för många låter det rätt sinnessjukt. men det är rätt skönt faktiskt. Well well.

Btw, jag hatälskar verkligen Ebay <_< ...Jag köper iaf inte Vivienne Westwood

Köpt:

Earcliffs <3


Night elf ears <3


Peruk <3


Foam heads / Peruk "displays" <3


Pocket watch <3


Code geass poster <3Skvaller

Gud va kul att bo här i Gällö. Det finns en STOR helt odsen skilnad med storstaden och landsbygden och det är skitsnack. Rent skvaller. Just nu sitter jag med datorn i handen i soffan och lyssnar på en krafftig diskution om allt och inget som händer på byn och även diskutioner om fettma och annat. Jag är så trött på alla dessa fördommar och överdrivna diskutioner. Skulle vilja spela in det hela så ni får höra. det är sjukt.

WEll ska väl inte beklaga mig över sådana här småsaker som skitsnack på byn
var uri = 'http://anet.tradedoubler.com/anet?type(js)loc(32485)g(18017654)epi(__cravings__)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Tartan Zip Jacket

OKej slå mig hårt nu! Ni mins VW jackan jag tjatat om?
https://www.hervia.com/product_info.php?products_id=13563

OMG De har fått in den i stock igen, i min storlek och inte nog med det, de har sänkt den från 399 pund (5000:-) till 239 Pund (3000:-) GAAHHH Mitt hjärta bloder ajg vill ha den så gärna, undrar om man kan flirta lite med mamma att ajg kan ta de 500 jag fick av farbror hans, lite från henne som "inflyttnings eller avslutnings grejs" och betala kanske iaf 1500 själv...

Shit beslut ångest. Sluta göra så underbara kläder kvinna! X3Farväl

Hej underbara människor, nu ska jag ge mig på att skriva igen, ni vet mycket väl hur usel jag är när det kommer till att skriva, spc när jag har massa annat inplanerat. Men nu ska jag vara duktig nu när jag har en fungerande laddare till min lilla söta bärbara. Jag ser det här inlägget även lite som ett adjö till mina sötnosar i jämtland. Nu är det definnitivt. Nästa helg (26-28) så flyttar jag från gällö, mina saker kommer fylla en underbar söt tvåa här i Vällingby där jag just nu sitter och skriver detta. Det är ganska svårt att förstå att dagen jag länktat så underbart mycket efter äntligen är här. Om saningen ska fram såär jag ju ändå sthlmare sen jag var liten och jag kan förstå att ni kanske aldrig skulle flytta ner, men ni har växt upp hemma i gällö. Anna, min söta lilla Anna Englund. Jag kommer sakna dig ditt yrväder och dina kram anfall som du kunnat få mitt i allting. Anna "bok" Du och Elin är nog de som jag kommer sakna mest. Att veta att ajg kommer sitta i ett annat klassrum, med en annan lärare än Anna-Karin och inte ha er två bakom mig gör mig otroligt ledsen. Alla felsägningar, alla livliga diskutioner, kvinnliga synpunkter om abort och ett kvinnostyrt land som styrs av alldeles för mycket mamma kännslor och inte på tal om massa felsägningar och annat. Nej jag kommer sakna av er där uppe oh som jag sagt förut är ni hemskt välkommna ner till mig och mitt sthlm när ni vill, bara ni hör av er.

Kram <3
Wooo

Woo leka med lajvsminkning igen mahahha så jag kommer ha massa glitter i ansiktet ikväll D: mums mums xD


Mums

God morgon världen, jag sitter här och filosoferar en tidig morgon medans jag igentligen borde gå bums i säng och sova, men jag har piggnat till. Var ute med klassen hela dagen igår, och då syftar jag på hela dagen. Lite små öm i kroppen efter Paintballen och ett hårt gymnastik golv, men det är tider som dessa jag uppskattar att jag bor nära skolan. Stunder som sådana här och de gånger jag vaknar alldeles för sent. Dock så är jag även världens största klant. Lyckades nämligen tvätta min mobil igår. Duktigt eller hur? Jävla stress. Så nu måste jag på något sätt ta mig till Elgiganten i Östersund oc lämna in stackarn igen på lagning. Vägrar slänga den här mobilen. Trivs alldeles för bra med den. Och ye, min pålle är hemma <3 Lägger upp bilder sedan för jag hittade sladden till kameraladdaren i garderoben <3


Resultat

HAHAHAHAHHAHAHAHAH! Starkt MVG på den jävla redovisningen *dansar runt i ring* Fy fan vad underbart <3  MVG på Nationella i engelska, tycker Markus kan höja mig faktiskt. ^___^ Får behålla mina VG i teknik och fysik, höjt mig till VG i Biologi och jag som hatar jävla naturorienterande ämnerna. I Think I'm awesome and this is my blog, I brag about it as much as I want. För hoppnings vis blir det högre i Musik oxå <3 (Konstigt vore det ananrs, har scorat högsta poäng på alla prov så) Ihhh massa poäng <3

Godan morgon

God morgon hurrni. Sitter nu och gör det sista på redovisningen. Kände verkligen att jag behövde sova igår men snart har jag bara teas del kvar och sedan även sätta ihop hela skiten till en hel film (Delat upp den för att inte datorn skulle haverera och allt försvinna. Jag tycker ajg varigt jätte duktig iaf... och de kommer få ett vackert film och tv-serie medley i slutet... Är ni förvånade? x'D Transformers <3So-arbete

23.05
Sitter här och akut kliper ihop våran redovisning till imorgon. Vet inte hur lång tid det kommer att ta att göra klart detta men i värsta fall får jag leva på kaffe imorgon, det är inte värre en så. Varför ska vi alltid dra ut på sådant här för?

23.57
Det här är sjukt drygt! Har gjort ca 5 minuter på videon, men bvafan... det tar sin tid att klippa sönder ett ljudklipp varav 5 sekunder av 3 minuter är användbara. Gaaargghh... Magsår.

00.11

Berlin berlin berlin... Eller snarare Berlin murens fall. Så jävla monotomt jag pratar.. men men fakta är fakta. This starting to get boring.

00.18
Nu är alla händelser som skädde utomlands osv avklarat det får fan inte bli mer än sådär.
Ska e hur lång tid det tar att spara ner filen så jag kan börja på del två... Nöööjeee Woohoo.

00.20
24% ner sparat... nej nej jag är inte alls uttråkad x.x
Tänker mig i protest sätta mig och se på ett avsnitt av How I met your mother.. ajjemen.

00.53
Så var lite av musik delen kvar. Nu ska ajg klippa ihop film snuttar, melodifestival vinnare, och TV-serier... Önska mig lycka till *självmord*

01.08

Börjar bli pigg nu igen, underbart. ska upp relativt tidigt också. Men men jag har saker att fixa, klippa in och spara och shit. Hellvette... kan jag ta ledigt imorgon förmiddag för att göra det här tro?

01.13

Importera och spara tar fan längre tid en att leka med klippen gör... how does that work? O.o'

01.44

Det här är fan tokigt, jag lovar. Inte ens klar med halva skiten än *suck*
Undrar om iden med att ta ledigt imorgon för middag kommer gå igenom hos chefen (Mor). Måste bli klar med den här skiten.

02.01
Nu tror jag fan jag ger upp det här alltså...

RSS 2.0