Rabbling about.

jag kan inte göra så mycket mer än att bara skriva. även om jag inte vet om vad, men jag är säker på att det var en typiskt dålig ide att hälla i sig en 250 ml energidryck. vad jag ska göra av mig själv är ibland inget annat än ett stort frågetecken. Just nu försöker jag bara koncentrera mig på det irriterande faktumet att blogg. se inte låter mig dela upp text i stycken for no good reason.
 
Är tillbaka i sängen nu i vilket fall i hopp om att falla till söms trotts energidryck. Allt känns rätt innehålls löst faktiskt. Jag gör inte mycket om dagarna, kan vara därför. Kommer bli så fult utan de där jävla styckerna jag försöker få till. undra vad problemet är. Oh well. Föröker komma på något intressant att skriva.. men nej.

Att sluta vara ett emetionellt train rack.

Jag vet inte vad jag ska säga. Åter igen sitter jag uppe och kan inte låta bli att låta tankarna skena iväg i panik. Bör kanske försöka ta hand om mina egna problem innan jag löser andras? Eller så använder jag det som en ursäkt till att glömma bort mina egna. Bara en tanke sådär. Det är ju inte det att jag inte vill hjälpa alls utan gillar att känna mig behövd så att säga. Men jag kanske borde ta i tu med mina egna som sagt. Kanske det bara kan sluta snurra i huvudet på mig. Det värsta är att det är alltid det samma som går runt även om det inte vore vara det. Jag blir trött på mig själv. I'm rambeling. Bajs.

RSS 2.0