Tatueringen

Jag har fått fantastisk mycekt respons på tatueringen jag påbörjade idag och jag vill bara säga tack så mycket till alla. Ni anar inte hur mycket detbetyder att ni tycker om den, då den är så personlig och kännslomässigt laddad för mig. Så jag hade tänkt att jag ska dra lite om varför och vad denna tatuering faktiskt betyder. <3

Jag har alltid velat tatuera ryggen. Förut så ville jag ha vingar som gick ut från skulderbladen och sträckte sig ner över båda sidorna och slutade precis i början av rumpan. Jag kan än i dag tycka att det är en av de snyggaste tatueringarna om de är gjorda rätt. Men sedan så hände det som hände. Alla kanske inte vet vad som faktiskt hänt så jag kommer kopiera in texten jag skrev ungefär en vecka efter att det hänt. Tårarna strömmar upp i ögonen bara jag tänker på det, dock är det inte på grund av smärta utan utav ... lite lättnad och självklart saknad. Det är fyra år sedan onsdag nästa vecka. Därför känns det kanske extra skönt att tatueringen görs lagom tills dess. iaf.. here it comes..

"Det är som Tina säger... Så fort ens livs bägare är rest och fylld så välts den omkull igen. Jag, mamma och Gabriel åkte i torsdags norrut for att mor skulle på en anställnings intervieuv och jag och Gabriel skulle tillbringa helgen tillsammans. Det var redan planerat ett jag skulle ta tåget hem på lördagen pga ett lajv möte som sker imorgon. Men det blev inte riktigt så... i fredags ringde mamma upp och sa att hon skulle komma och hämta mig istället för att jag skulle ta tåg. jag undrade varför och hon sa att hon hade glömt bort ett jobb som det var bråttom med. Fine tyckte jag och sa hej då. På lördagen (tidigare idag) så satt jag och spelade pokemon stadium (NÖRD VARNING!) med Rickards flickvän medans pojkarna körde starcraft. Mamma kom fram och blev hjärtligt välkommen in i Gabriels lägenhet, men när vi stod i köket för att göra i ordning te så sa hon det... Hon berättade att pappa har dött.... Farfar hade hittat honom död i huset i fredags. jag bara stirrade på mamma och började skaka och gråta. Jag vet att den största chocken inte har kommit än och jag samlar mod till den. vi får se om jag orkar någon mer skola den här terminen, ska iaf försöka. Men.. jag står inför det faktum att min far, min pappa är död. R.I.P Lars Christian Thorulf Oscarsson..."

Ursäktar textbomben jag kastar på er.
Men min pappa gick som sagt bort 2007-01-17

Men varför all detta? Jag har alltid älskat big ben. Tycker dess tavelur är fantastiskt vackert. Klockslaget är även inställt på 18.07, det klockslag mina systerdöttrar båda var ute i världen. Varför? Jag ville "hedra" min syster och hennes familj och avsätt vad som händer så kommer de alltid ha döttrarna.

Blomman som hamnar på ryggen är en pion, min mammas absoluta favorit blomma. Hon har älskat den blomman så länge jag kan minnas.

Datumen är min pappas födelse och dödsdatum, mer kanske jag inte behöver säga </3

Kugghjulen symboliserar att oavsätt vad som händer och vad man är med om så måste livet gå vidare.

Jag älskar min familj och oavsätt vad som händer oss så kommer jag alltid ha med er vart jag än går <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0