Det här med projektarbete..

Jag har för många ideer...

  • Jag vill sy 1800-tals inspirerad korsett med kjol och överliv till.
  • Jag vill göra smycken utav pärlor (pärlplattor).
  • Jag vill göra en "musikvideo" inspirerat av skolan och mode.
  • Jag vill sy lajvkläder

Jag vill göra så mycket mer men detta är väl de jag överväger. Vissa kommer bli kångligare än andra. Videon behöver jag andra människor till, dvs folk som är villiga att gå och se häftiga ut till en ball låt. Lokaler behöver hyras och kamera utrustning skaffas. Ett jävla pill helt enkelt.

Att sitta och lägga pärlplatta kommer vara rätt mycket materialkostnad och min handled kommer avlida, MEN däremot kan jag slö se på film och lägga pärlplatta... vilket är najs.

Korsetter ska vi ju ändå sy nu på hantverken så det är ju en liten räkmacka in på projektarbetet. Medel har jag redan och jag tror det kommer bli ballt att visa på slutvisningen, jupp jupp.

Lajvkläder är fan alltid bra att ha eftersom jag faktiskt åker iväg så himla mycket på lajv. Att få extra tid UNDSATT till detta vore toppen. + Att jag får sy balla kläder..

BESLUTÅNGESTEN.

Fick för mig nu att jag kanske kan lägga ut videorna som jag ska göra till nordens eden som projektarbete?.. Det hade vart jätte ballt... ahhhh.... Ångest. Dvs att att filma och redigera en nersliten miljö med post ap inspirerade kläder där konceptet till det lajvet förklaras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0