Höhö

Drar från stan, inte mycket bloggande på ett jävla tag alltså (I think)

Which one would you choose?


Tänk om?

Ush man får lite kalla fötter när man får ansvar för att göra en jätte utbetalning på över 100 000 kronor till en kund. Tänk om det blir hel bank nr, tänk om summan blir fel, tänk om, tänk om, tänk om... Det bara dånar i huvudet med saker som skulle kunna gå åt skogen.


Tackar

Tack till Rickard som orkade göra min Bloglovin knapp som jag varit förlat för att göra xD

Liten och svag

Ibland suger det att vara tjej. Det här med att lyfta extremt tunga saker osv är en svårighet det kan jag erkänna. Varför skriver jag om det här nu då? Jo för att jag har länge velat ha en ordentlig glasmonter att placera mina BJDs i och igår när jag surfade omkring på blocket så hittade jag ett helt perfekt för 800:-

Problemet är att det står i en källare, han som säljer det har ryggproblem och kan inte lyfta samt in svåger som hjälper mig har antagligen ingen möjlighet att klara det själv.

Kan ingen ge mig lite muskler?


Favorit?

Fick frågan av en killkompis min favorit karaktär i tvspels världen är och jag blev stum. Jag har faktiskt ingen aning!
Jag har ju favoriter i varje spel såklart men annars så stod det still. så jag valde kvinnan i jag lärt mig älska i mitt absoluta favorit fightingspel Tekken 6.


Hon är otroligt skön att spela med och well man behöver inte göra så mycket då hennes sparkar får ens motståndare att flippa ur. Alvin har blivit sur på mig många gånger när jag sparkat skiten ur honom. Hehehehe... Men då plockar han bra tjockis bob som förstör allt...


Lite dockor på ett hörn?

Jag hade faktiskt ingen lust alls till att blogga igår även om det var en hel hög med saker som jag hade velat skriva om jag hade haft orken. Idag är sista dagen på jobbet (nästan) sen jävlar blir det leva av!

Åter igen så är det inte bra att jag får pengar men vafan. Det blir väl som det blir I guess. Har planerat att bli av med lite av dockkläderna jag har också (Jag sammlar på BJDs) så då blir det lite mer skrammel i kassan som senare kommer gå direkt till lite nytt dock junk. HÖHÖ...

Ska även åka och titta på en gammal glasmonter idag som stått i en radiobutik. Vad ska man med den till? Jo faktiskt ställa dockorna i eftersom de just nu ligger ner i sina kartonger under min bäddsoffa. Jätte värt när de kostat en ett antal tusen kronor.

Nej nu blir det jobb. WO!


I guess?


Ett piller om dagen håller foster borta från magen~

Nej fy vad skriver jag..? Det är väl iaf vad denna dagens syfte är. Rulla till barnmorskan för att på nytt recept på p-piller. Även om jag nästan blivigt sugen på att bli mamma efter att min syster fött sina tvillingflickor så nej. Jag kan inte förstå hur man väljer att skaffa barnnär man är så pass ung som jag endå är.

Om det hela är oplanerat kan jag ha lite mer förståelse. När man sitter här så är det lätt att säga att man skulle springa hela vägen till akuten och få dem att abortera ungen på stört, men jag tror det är något helt annat när man väl sitter där. Ett foster är förvisso inte ett liv i min mening men det är ett kommande liv. En eventuell framtid.

I mina ögon är tonårsmammor lite av vardagshjältar på sätt och vis. För om man får blickar efter sig för att man har turkost hår och pikar över att man gillar piercings och tv-spel, kan jag bara tänka mig hur många moralkakor och blickar en tonårsmamma får.

Fast vad vet jag? Det är bara speculationer från mitt håll.


Bild på mina systerdöttrar
3 månader gammla


Ledtråd

Inte speciellt svårt faktiskt.

Spelet bär samma namn som dess huvudperson

Kvinnan på bilden nedan...


Vadå trängas? Det är fan en telefonkö!

Jag måste bli bättre på det här med att stava. Jag slarvar som ett litet mongo speciellt på morgonen. Illa, illa måste bättra mig men det kommer väl inte ske I guess...

Just nu sitter jag i telefon med kronofogden och jag undrar.. Hur i hela världen kan jag gå från platts 7 till plats 9 i en telefonkö? Kan man skaffa speedpass hos kronofogden? Didn't know that...

Undrar hur blattenorska låter?


?

~Ni får ett ordenligt inlägg när jag anlänt till jobbet~

Mat?

Känns verkligen som det var evigheter sedan jag stälde mig och lagade mat och det är väl just det de är också. Herregud vad jag blivit dålig på det här att äta. Men potatissoppan står och puttrar på spisen som den ska.

Lyckades somna i ca 2 timmar vilket kanske inte var så himmla lyckat. Men men sånt händer mig lite allt för ofta. Kommer inte ta ett ryck och städa idag, det orkar jag inte.


Persona - Trinity soul

Börjat glö på en ny anime igen. Det var ett tag sedan sist nu och den här gången så är det en anime baserad på ett spel. Vilekt spel? Vilken anime? Jo du animen är Persona - Trinity soul som är passerat på spelet Persona (duh).

Jag hoppas rätt så mycket på att Persona5 ska komma ut till PS3. It would make me so happy. Men vi får se oom jag fastnar för animen. Vi får se, vi får se.

Juste! Tänkt lämna en liten ledtråd till vilka spel jag har köpt på mig. Har redan nämnt ett och det är ju Agarest - genration of war. Fem till speltitlar är det dock. Game dödar mig med sin rea och min förmåga att inpulsköpa stuff.

 


Mm vardagslycka

Hohoho Efektiv dag på jobbet, slit och släp... Nej inte idag heller faktiskt är dock rätt glad endå då jag fått grönt till att göra om mitt sovrum. HAHA! Yes yes yes!

Eftersom min kära syster och man ska göra sig av med den sängstomme de har så är jag nöjd över att ta över den. Änligen får jag ha en dubbelsäng i sovrummet. Tar även över deras vita malm byro som det ser ut just nu. Så det blir hem och fundera om ett litet tag.

Har även insett att jag inte borde få ha pengar i min ägo. De försvinner bara ifrån mig.
Vad jag har köpt? Det säger jag senare...


Hur ungefär ALLA mina mornar börjar

Becca: Mjöm mmm >_O *kolla på klockan, en timme tills hon behöver gå upp*

Katten: Oh my sixth sence is telling me that she just pretend to sleep! *välta ner något i golvet*

Becca:
...Titta inte på honoom >_< .. Somna om

Katten: Damit!... Hmm.. *MJAAAUO*

Becca:
T_T

Katten: .... *hoppa upp i sängen och sätta sig vid Beccas öra* ... *MJAAAOU*

Becca: Uuurgh...

Katten: *lägger sig ner och somnar*

Becca
: Nödvändigt, kattjävel.. *sova en timme till*

KAOS!

Kaos allt är bara kaos.. vem kastade in bomben i min lägenhet? Albin? Var det du? Jag får magsår av att se mig omkring men herre gud vad jag inte orkar städa! Eller vika tvätt för den delen. Det är fan inte så himmla glammoröst att flytta hemifrån, nej.. absolut inte spc inte när ens mor är uppe i fucking jävla jämtland!

Här märkt att jag svär mycket i min blogg men det täner jag fortsätta med.. passar det inte? Bo-hoo...
nackdelen med att ha mycket saker I guess, borde även rensa ur min garderob för det börjar bli lite mycket kläder.. kläder jag aldrig kommer använda igen. Men det är något jag får ta itu med senare. Gud vad jag klagar. Nu blir det film.


Dårhuset AB?

Min chefer är fan fantastiska när det kommer till att helt plöttsligt droppa massa arbete i knät på en. Vad är det denna gång mån tro? Jo man hör ett "Rebeeeccaaa!!", springer till dörren och ser dem stå där med tre pall skrivare... Photoskrivare. är det även nu jag ska nämna att jag de driver finansbolag och inte datalager?

Så nu ska de sälja skrivare också... Bara sådär... Helt fantastiskt
(Och jag har fortfarande tid att blogga... lol på mig)




Eller?

Pust och slit vilken jobbig dag det är på kontoret idag.. Eller? Otroligt lungt faktiskt för att vara en måndag men för saken skull hade jag tänkt att lista vad som man gjort hittills.. för det vill ni ju veta?... Eller?...

  • Prata strunt med Pelle.
  • Klipp och klistra över de som gått igenom kreditmallen över till ett wordpad dokument.
  • Kolla om deras telefon nr är registrerat på Eniro.
  • Ringa kronofogden.
  • Kolla med Pelle om de ligger hos Inkasso.
  • Har de obetalt lån? Lets check!
  • Röd/Grön markera i Nettokredit systemet.
  • Spela Dragonfable.
  • Exportera filer från Nettokredit till Facility/Troton finans.
  • Avräkningar.
  • Skriva ut fakturor.
  • Sitta och pilla sig i naveln och utbyta länkar med Rickard som har det tråkigare en jag.
  • Vika lite fakturor.
  • Spela Dragonfable.
  • Frankera.
  • Föra över pengar hit och dit.
  • Pilla sig i naveln.
  • Utnyttja kontorets kopiator för att få ut måttlista.
  • Garva lite åt saker på 4chan.
  • Göra inbetalningar.
  • Blogga om sin hittills rätt innehållslösa dag.

Det var väl allt?.......... Mer lr mindre


Barn och datorer

Sitter och klickar runt på random bloggar tack vare www.Bloggtrafik.nu och rammlar faktiskt mest in på norska bloggar, vilket i sig är rätt intressant.. Nej, nu var det inte det jag ville ta upp men iaf... Jag är otroligt förvånad ööver hur många barn (och nu menar jag barn.. inte tonåringar) vars bloggar jag rammlar in på. Det är lite obehagligt i min värld faktiskt. Men vafan.. jag är ju en instängd gammal dam från nittio-talet så jag kan ju sucka mitt "nääär jaag var uung" .. Ye thanks.. jag är 17 inte 92!?

Men jag vet inte.. Det är något obehaglit över tanken. Mitt huvud tänker lite på mina systerbarn, kommer de börja pilla på en dator när de är åtta och gå runt och vikthettsa och prata i mobiltellefon? Ska Antons son börja dricka när han är tolv?... Nej jag får gåshud av detta och åter igen så är jag faktiskt bara 17 men jag började inte aktivt sitta vid en dator fören jag var 13 iaf och då hade jag en limit på 1-2 timmar framför datorn om dan. Sedan blev det förstås värre..men det ska vi inte prata om right?

Är det bara jag som tänker såhär?


Decisions Decisions

Woot Woot, nu är jag hemma igen och vadå igen kanske du undrar? Well, en sak är säker och det är att mina vänner måste sluta hitta på random saker helt plöttsligt. Speciellt när klockan passerat 17:00...typ?

Det blev iaf att dra en sväng iväg till sköna blackeberg för att sedan ta och gå ner till kananbadet och röka vattenbipa, spela gitarr, bada och lyssna på sommarplågor. Rätt nice faktiskt och jag klagar faktiskt inte men det drog mig ifrån dagens mision som var att städa. Så det gick väl inte så himmla bra men det var om något roligare än att hänga tvätt.

Dags att lägga sig nu dock. Imorgon börjar min sista arbetsvecka och sedan blir det fullt ös med diverse aktiviteter de fyra sista veckorna på sommarlovet. Funderar dock på att se någon meningslös chickflick innan jag lägger mig (vilket kommer resultera i sömn klockan 01.30) eller så spelar jag lite Agarest generation of war... MMm Rpg spel i anime klass...

Var det någon som kallade mig nörd? ...Jag förstår inte...



Min Vivienne

Ush jag hatar att ha pengar. Fast jag hatar mer att se dem försvinna, antar att det är därför jag helatiden tar ut pengar. Det svider lite mer i hjärtat att se hur en femhundring försvinner och blir till hundralappar och någon tjuga. Fast just nu håller jag mest på att sukta efter designerkläder. Som vanligt så är det Vivienne Westwood som lockar mig med sommarrea på http://www.hervia.com/

Hur kan de göra såhär mot mig och min plånbok? Ush.....




Tvätt tvätt tvätt

Försöker efektivt städa lägenheten men jag kan knappast påstå att det går så himmla bra. Köket är iaf undanplockad och lite av tvätten är gjord vilket är en bit på vägen men absolut inte långt. Ush jag får ångest över det här. Ifs nu får jag det att låta som att det ser ut som fan här hemma men nej det gör det inte. Jag är bara trött på att leva i ett halvfärdigt hem. Det är inte roligt någonstans. Men man får väl göra det bästa av situvationen I guess. 

Hoppas ni har en bra dag. Nu ska jag smådega framför datorn med hairspray. So on!



Fritid?

Jag har väldigt sällan något vettigt för mig och då menar jag väldigt sällan. Har insett att på senaste tiden har min fritid bestått utav att sitte hemma, spela tv-spel och se på film. Känns rätt så patetiskt ibland. Börjar inbilla mig att jag har förmycke fritid vilket är bullshit med tanke på att jag arbetar röven av mig så här mitt i sommaren.

Men nu jävlar är det bara en vecka kvar. En vecka av arbete sedan har jag fyra veckors sommarlov. And I hope it's going to be awesome. If not... I'm going to kill some one.


Morgonononononon?

En kväll som jag skulle spendera hemma (trodde jag) slutade med ett random möte med Alvin, Camilla och Johan vid t-centralen där vi helt oväntat bestämde oss för att åka till grönalund. Så en lätt värd random kväll blev av.

Ne såhär morgonen efter är jag lite småseg men allt är fotrfarande rätt på topp. sitter och funderar på om man ska städa lite även om jag inte har ett dugg lust med det. Borde tvätta, städa och laga mad. Gosh.. en sådan dålig hemma fru jag skulle bli. Men men man är ju singel och lever livet så det är väl ok? I guess... over and out~



Hemma

Hey, kom hem från jobbet för ca 2 timmar sedan. Det har varit en rätt okej dag trotts alla idioter det finns där ute. Få inte för dig att jag är högfärdig nu, jag är också en av dem men det hör inte hit just nu.

Kom hem och la mig i sängen och såg klart de fyra sista avsnitten av How I meet your mother sesong fem och de sista minuterna fick mig smått tårögd. Nu är det bara vänta på sesong 6 som börjar någonstans i september tror jag?

Nåja, delar med mig av något som lätt är mitt favorit inslag i den sesongen!


Klappmongo

Att sitta och svara på folks mail i kundtjänsten här på företaget är något utav det roligaste som finns. helt sinnes sjukt vilka idioter det finns där ute.

Säg mig, om du ska ansöka om ett lån (microlån/snabblån/smslån) läser man inte då igenom avtalet och vilkåren då? Jo visst kan jag hålla med om att det är ett fantastiskt sätt att tjäna pengar på ansöknings avgiften men folk borde ju fan lära sig läsa! Och det är ju ingen tom avgift heller eftersom det är var det kostar att dra igon en UC och dels vad det kostar att ringa kronofogden osv osv. Någon (dvs jag) vill ju gärna ha betalt för det arbetet man gör.

Hur svårt kan det vara att förstå texten : "Observera att förmedlingsavgiften på 250:- för smslån även tas ut för ansökningar av smslån som blir nekade och att kraven för att bli beviljat smslån och lån är något högre genom oss."

Ska det vara så himmla svår?

Klappmongon är ni allehoppa! Allehoppa! Allehoppa!
Klappmongon är ni allehoppa! Allehoppa! Du meeeed~



Nörd? Jag?

Helt fantastiskt hur man kan gå från att sitta och pilla sig i naveln på jobbet och göra absolut ingenting för att man är klar, till att helt plöttsligt ha hur många grejer som helst att göra, hur många personer som helst att ringa och sedan pumpa ut pengar till andras konto. WOO! fantastiskt. Tror jag begår sepuku om 2 sekunder...

Ska bli skönt att komma hem sedan, hem till tv spelandet.. har ju köpt på mig några nya spel som jag hade tänkt att uppdatera er om lite senare med! Känner bara hur nördigheten flödar så fort jag kliver in i sovrummet där nördcentralen i lägenheten är just nu. Lite illa är det...


Good day

Har ju inte skrivit så hemskt mycket på senaste tiden och det är väl för att jag faktiskt varit rätt less på att blogga. Kanske mest pga att jag ändå inte hade någon design som jag trivits med men nu så! Nu jävlar! Hoppas jag iaf.

Fast den största anledningen till att jag inte skrivit på år och dar är väl för att jag praktiskt taget inte haft något sommarlov utan jobbat. Jobbat, jobbat, jobbat. Det är väl ett litet "hej och välkommen till vuxenvärlden" men jag trivs med det riktigt bra faktiskt. Iser dock att när jag väl slutat skolan och kommer ut i den riktiga världen så kommer jag antagligen bli en sådan jävla arbetsnarkoman. Yepp!

Men Det visar kanske att man har bra arbetsmoral? Eller bara inget vettit att göra på fritiden..
Det var väl allt? ... Mer Lr Mindre...

Woho

Äntligen har jag lyckas få ändan ur vagnen och gjort en ny design... wo me




durg

Ülő-és bámult rám vak a státusz frissítés ... Trodat Nem lenne olyan rossz. Francba! Tudnál egy kicsit kevésbé stabil a szívemen? Utálom, hogy nem veszik észre, hogy nyilvánvalóan tudott egynél több személy tévessze meg magát, az íj már túl késő persze.

RSS 2.0