Kapeeow

Tengen Toppa Gurren Lagann
Modell: Josefin Devert & Alvin Lilliestierna
Foto: Rebecca Oscarsson





Sandlådan och pajkastning

Fy fan vad arg och besviken jag kan bli på vissa männsikor som tar till sådana jävla diva fasioner i tid och otid! Att det är en människa jag tidigare kritiserat för dess handlingar dessutom ska vi ta upp dessutom. Ja som många av er vet sammalr jag på dockor, yada yada och nu har det kommit upp en diskution om "regler" i hobbyn. Eller förlåt.. "oskrivna regler".

Sedan när i hela världen kom detta till? Vilken dåre var det som ansåg sig hade rätten till detta? Du på din höga häst kan fan gå och ta sig någonstans för detta är inget jag tänker acceptera. Oh nej, någon tog samma namn som du har på din docka... Tulle dig. Har du inte större problem än så?

Lucky you.


Photoshoot

Idag har ajg varit en jätte duktig flicka och redigerat en del bilder från Photoshooten vi hade i lördags. Det har dock blivigt mest bilder på mig och Valentina redigerade.. Host... Fotograf Jill Karlsson.


Just a dream

Sitter och lyssnar på fantastisk musik och som alltid, mitt inatten efter tolvslaget får jag en jävla knäpp och börjar städa. Mitt rum börjar bli fint nu. Lite mer saker måste inhandlas dock. Tankar flyger genom huvudet dessutom. Hur vill jag ha det egentligen?



Think about it


Photoshoot med Jill


Från blonda, snygga till brunhåriga och söta....


Emma Dickmark

Du är fantastiskt vet du det? Vi har kännt varandra i ca fem år nu och tiden bara tickar på. Vi träffas inte överdrivet mycket, vi har våra liv på varsitt håll. Först i Stockholm och Uppsala, sen i Uppsala och Jämtland och nu Stockholm och Visby. Du är den som alltid funnits där och trotts att vi båda flippar ur rätt mycket när vi är tillsammans. Jag har verkligen inte haft en ända dålig minut i ditt sälskap och vill verkligen att du ska veta att jag kommer älska dig vännen genom vått och tort, genom tårar och idioter till pojkar. För ärligt talat, ingen kan rulla in i ens liv så som du <3


Kännslor..

Ilskan bubblar upp innom mig över saker jag själv gör, men även över de saker jag låter andra göra mot mig. Jag är en rätt ärlig och rättfram flicka. Låter sällan folk köra över mig.. Påstår jag iaf. Som många andra flickor så överanalyserar jag det mesta. Mitt huvud vill inte låta mig vara.


Ångest

Ångesten river i kroppen och tårarna är påväg att välla fram. Många förstår inte hur det känns och anser en töntig för att man reagerar så hårt över ett par kilon. Varför kan man undra? Jag blev kallad diverse saker under tiden i grundskolan. Två var tjock och äcklig.

Jag har aldrig tyckt om idrott, nu när jag tänker efter är det antagligen mycket pga detta. I alla fysiska aktiviteter har jag alltid haft sinnessjuk prestationsångest och det är något jag lider av. Jag klarar inte av att gå till bevakade gym där en tränare glider omkring och synar vad man gör. Känner mig för utstirrad, som om varje osynlig fettvalk är avslöjad. Jag bryter ihop över det här.

Jag har i år nu pendlat mellan 63-68 kilo, men när jag stälde mig på vågen och den visade 69.3 så rev ångesten i mig. Jag är fånig, det finns det som väger mer och har mer problem än jag men det är mitt huvud som spökar med mig.

Argast blev jag på min storasyster när detta upptäcktes och jag vet att hon kommer läsa det här det är väl därför jag skrier ut det. Min syster  har aldrig haft några problem med att väga för mycket. Den gången jag hört henne klaga var när hon var gravid med tvillingarna. Jag frågade hur mycket hon vägde och hon angav samma vikt som jag vägde för tillfället. Hur tror du det känns? Jag har alltid vägt mer än henne i åratal nu och inte ens när hon har tvillingar i magen och är stor som ett hus väger hon mer än mig. Och nu så säger hon att jag är töntig för att jag gått upp i vikt. Ursäkta syster men dubbelstandard.

Jag är inte tjock det vet jag, men jag önskar ändp att jag tappade ca 9 kilo och fick ligga på 60 sträcket iaf.
Iaf för första gången sedan jag var 10.


Pray

Foto: Danne Ejestål
http://tvillingpapparazzi.blogg.se/

Nej.

Behöver skriva av mig lite. Skriva av mig lite om allting.

På Söndag är det farsdag och det är liksom vissa andra högtider en dag som svider i hjärtat så hårt att jag knappt står ut med mig själv. Över tre år har det gått nu och det gör lika jävla ont varje gång jag en sblir påminnd om farsans död. 

Nu tappade jag tråden.. godnatt

Allt finns på tha internetz

Intresserar mig som vanligt i folks liv och tycker det är extremt roande att folk blir förvånade över hur mycket information det faktiskt finns om oss alla på webben. Det är inte svårt, det är faktiskt löjligt simpelt. Hur kommer det sig att jag tog upp detta helt out off då? Jo för mer än ett halvår sedan strax innan jag fyllde 17 till och med om jag inte minns helt fel (eller var det strax efter?) så medverkade jag och några vänner lite hattigt i serien "Ung och Bortskämd" som sprider sig som en löpeld från mun till mun.

En av personerna som med verkade med oss är Rickard. Detta är en pojk jag pratar med dagligen när han jobbar och jag är i skolan och det är fylle sms med dumma saker åt höger och vänster. Han är helt enkelt en jävla kul prik. Skillnaden är väl att han har lyckas hålla kontakten med några av deltagarna bla Karolina Rosenberg som så fint medverkar i pogramet. Upprepning for the win...

Nu svammlar jag som en idiot på valium. Deras fika blev till en lunch som blev till en fika hemma hos henne. Big woop? Men så sitter jag och Rickard och pratar om saker ur luften när han berättar att det kommit upp på flashback rykten om att han är hennes pojkvän. Jag skrattade, googlade och mycket riktigt. Men skriver man puss efter varje inlägg till varann, skriver som han omvaran i vardera blogg så är det heller inte så konstigt. Jag tycker dessa rykten kom väldigt sent för att vara ärlig.

 



Gud vad jag glider från ämnet. Börjar likna mitt gamla bloggande mer och mer.. that we like.

IAF! Karolina hade uttryckt att det är lite obehagligt att de lyckas lurka fram massa information om henne. Detta är jätte simpelt.

1. Vi har sidor som Razit som de flesta använder. Här kommer basic information upp dvs ditt person nr och adress. Verkar dock inte som hela person numret kommer upp men det finns andra sidor till sådant. Sidor jag tex har tillgång till via jobbet... (dålig person? jag?..Jaa..)

2. På hitta.se finns det två nr registrerade i hennes namn och eftersom hon bloggar på nattstad så är det nog rätt lätt att ta reda på om hon tappat den lr inte

3. Att ta reda på hennes facebook är inte svårt, bara söka på namnet och hon har antagligen en länk till bloggen där.. tadaaa...

4. Gillar, gör, favorit klubb och vad hon pluggar till.. well åter igen.. vad man skriver på internet finns alltid på internet.. blogg och facebook... inte svårare än så

5." Haft en fling med"... Snubben har en bild på sig och Karolina som visningsbild där det ser ut som hon pussar honom på kinden.. svårt!

Vad ville jag med detta? Jo du kan hitta allt om andra och lite till... kom ihåg att google är din vän...

Och till Karolina, var inte orolig. Folk kan ta reda på allt från hur mycket du tjänade förra året till dina betyg i åttan. Allt är offentliga uppgifter. De finns dem som kan gräva djupare men inte gör det, var glad för det ;)

Fattar inte hur det kunde ta snubben 20 minuter att leta reda på detta.. det går ju på mindre än fem?


Suddigt.. men jag är rätt söt ändå


There's a certain way...

There's a certain way a man stares at a woman he loves.
The man looks like a boy on his birthday.
And he treats the woman as if she were a gift that he's waited so long to open
and now he can't wait to see what the treasure is inside.

Am I stupid? Am I awful?

Thinking of forbidden things
How I saw them kiss
Kissed and touch
Taking it further and further away

Am I stupid?
Stupid to think that i would walk around
Around the corner
Am I stupid?

Thinking about
See her pull your hair
Rip your cloths

Not in the same way
This time in despair
And sorrow....
Am I stupid?
Am I awful?

I am Awful....
-Av Rebecca Oscarsson

 


Waap waap

Gör väldigt ofta rätt drastiska och inpulsiva saker. Klockan är 19.00 och jag sitter i mitt rum med lite mindre plats att skuta ut min stol. Det börjar bli dax för den här lägenheten att bli klar nu så jag tog ett ryck och flyttade in bokhyllan från vardagsrummet till sin riktiga plats... mitt sovrum... Får sängramen till den nya sängen imorgon och sedan blir väl att köpa en maddras om .. ett bra tag... När det finns pengar till det..


RSS 2.0